Beni Affet 5 Ekim Cuma Haftanın Final Özeti 1417. Bölüm Neler Olacak?


Güncelleme: 4 Ekim 2018 : 00:33
0

Star Tv’nin günlük dizisinde yine aksiyon devam ediyor. 5 Ekim Cuma haftanın final bölümünde neler olacak, 1417. Bölüm özeti ve tüyoları sizler için yazımızda.

Beni Affet ile ilgili özetleri yayınlarken aynı zamanda da izleyicilerin sesi olmaya çalışıyoruz ve onlardan gelen şikayetleri, eleştirileri sizlerle paylaşıyoruz. Kanalın ve yapım şirketlerinin dizi sitelerini takibe aldıklarını biliyoruz.

Bu anlamda onlara siz değerli takipçilerimizin düşüncelerini aktarmak bizim görevimiz. Sizlerden gelen şikayetleri fırsat buldukça yayınlıyoruz. Şimdi bir istek şikayeti, eleştiriyi bu yazımızda dile getirecez. İşte takipçimizin o serzenişi;

“Koca dizide üç dört tane karakterin dışında hepsi kötü. Bu kadar fazla kötülük olmak zorunda mı ? İzlenmiyor mu o zaman diziler ? Ana karakterlerin karşısına tabiki zorluklar çıkacak.Ama dört bir yanlarını kötülerle çevrelemek de çok fazla.Beni Affet’in eskisi gibi izlenmemesinin sebeplerinden biri de bu bence. Denge yok. Eskiden o dengeyi kurabiliyorlardı.Şimdi yapamıyor senaristler.”

Tabi eleştiriler sadece yapımcılara değil bizlerede yapılıyor. 😀 İşte bir takipçimizin bizlere Feride ve bebeği ile ilgili istek ve eleştirisi; “Ya admin gerçekten sinir olmaya başladım,sezon başladığından beri her konuda tüyo verdiniz ama feride yaman ve bebekleri hakkında tek bir şey demiyorsunuz inatla, geçen sene yaman bebeğinin yaşadığını duysun diye işkence çektirdiniz,şimdi de bebeği öğrensin diye çektiriyorsunuz,yaman bebeğini ne zaman gönül rahatlığıyla kucağına alıp sevebilecek? Bu konu daha ne kadar uzayacak acaba?”

Beni Affet 5 Ekim Cuma 1417. BÖLÜM ÖZETİ