Beni Affet 25-26 Mayıs Özetleri ve Tüyoları 1191. 1192. Bölümlerde Yaşananlar


Güncelleme: 23 Mayıs 2017 : 11:17
4

Beni Affet heyecan dolu yeni bölümleriyle ekranlara gelmeye devam ediyor. Hafta içi he rgün gündüz kuşağı dizilerin vazgeçilmezi haline gelen Beni Affet te sezon finaline yaklaşırken dizinin sürükleyiciliği de artıyor.Beni Affet 25 mayıs Perşembe neler olacak? 26 mayıs cuma haftayı nasıl kapatacak gibi merak edilen sorular sizler için haberimizde.

Bir önceki günde Sevgi her şeye rağmen Pembe’yi kurtarma çabasına girmiştir. Fakat bu arada Selçuk ta hali hazırda beklemektedir. Sevgi için öyle bir plan yapmıştır ki artık onu hapse attırıp ders vermek peşindedir. Yasa dışı ilaçlar sebebiyle Sevgi’nin başı büyük derde girecektir.

Mahir’in ise yine sıkıntılar peşini bırakmaz. Tam sevdiceğine kavuşma palanları yaparken Ceylan bir oyunla Mahir’in başına kalmayı başarmıştır. Heyecanla DNA sonucunu bekleyen Mahir sonucu görünce başından kaynar sular dökülür. Uzun zamandır Kader’i kazanmak için çabalayan Mahir’in tüm planları suya düşmüştür. Kader’de çocuğun Mahirden olduğunu öğrenmesi onu derinden etkiler.

Ceylan da  u arada yeni plan program yapar ve bir an önce Mahir le mutlu yuvasının temellerini atmak için Alper’den kurtulma derdindedir. Alper için de Ceylan olmazsa olmaz değildir. Bırakamamak için hiç de çaba harcamaya niyeti yoktur. Kader ise tüm bu durumların akabinde kendine yeni yollar çizer.

Haberimiz güncellenecektir bizi takip etmeye devam edin

 

 

4 YORUMLAR

  1. senoryo gittikçe kötüye gidiyo.eski aşkların yrini hep yenileri aldı.bu dizi bahar kemal aşkı kader mahir askı ve feride cüneyt askı ıle güzeldi.hadi kemal öldü ama feride ve cüneyt bitmemeli.aşka inancı kalmıyo insanın.toparlayın lütfen

  2. o bebek yaşamalı feridenin bebeyi melis akıl hastanesine girmeli mahiri mutsuz edin kder mu7tlu olsun yigitle

Comments are closed.