Beni Affet 1220. 1221. Bölüm Özetleri (27-28 Eylül Tüyoları)


Güncelleme: 27 Eylül 2017 : 09:03
0

Beni Affet Star Tv ekranlarında izleyici ile buluşmaya devam ediyor. En son Zeynep ve Ateş cephesinde aşk kokuları gelmeye devma ederken Cüneyt hastalığı ile başbaşadır. Yaman ise doktordan aldığı kötü haber ile yıkılmıştır. Beni Affet 1220. 1221. Bölüm Özetleri.

Yaman önceki bölümde Feride’yi de yanına alarak doktora gitmiştir. Doktor, Yaman’la ilgili hiçte iyi olmayan sonuçlarla gelmiştir. Yaman kazadan sonra başına aldığı darbe ile uzun süreli bir hastalıkla baş etmek zorunda kalmıştır.

Beni Affet 1220. Bölüm Özeti öncesinde Asiye rahat durmaz ve Yaman’ı görmek için eve gitmiştir. Asiye’nin bu tavrından sonra Yaman çılgına dönmüştür. Cüneyt ise beklenmeyen bir rahatsızlık geçirir. Cüneyt’in durumu hiçte iyi değildir.

Aklı sürekli Zeynep’te olan Ateş, Zeynep’ten bir an bile olsa ayrı kalmak istemez ve Zeynep’in evine gider. Sevgi ise Ateş’ten şüphe duyar ve onu takipe almıştır. Zeynep ve Pınar, Ateş’e belli etmeden babalarının açtığı beladan kurtulmaya çalışmaktadırlar. Ancak Sevgi’nin beklenmeyen hamlesi herkesi şaşkınlığa uğratır.

Yiğit ise oynadığı yeni oyun sayesinde, Kader ve Mahir cephesinde tamiri oldukça güç olan bir yara açmayı başarır.


Beni Affet 1222.  Bölüm Özeti. Hafta Finali İpuçları (29 Eylül)


Beni Affet 27-28 Eylül  1220. 1221. Bölüm Özet tüyo ne yorumlar haberimizde olacak. Haberimiz her yeni bilgi ile güncellenecektir.

Feride çocğunu kaybettiğini Yaman’ söylemek için çırpınmaktadır. Bu o kadar da kolay değildir. Aynı zamanda Ahmet’i göz hapsine alan Feride Ahmet’ten geçmişe ait bir sır öğrenmiştir. Murat ve Güzel cephesinde ise işler iyice karışmaktadır. Murat Güzel’e giderek daha çok bağlanmaktadır. Güzel ise gerçekleri saklamanın verdiği sıkıntı ile kendini kötü hissettirmektedir.

Zeynep ve Pınar geceyi Sevgi’lerde geçirdikleri için anne sıcaklığını hissetmenin mutluluğunu yaşamaktadırlar. Tabi Sevgi Zeynep ve Ateş arasındaki ilişkiyi fark eder.Tabi Lerzan bu ilişkiden rahatsızdır ve Zeynep’in babası ile konuşmaya karar verir. Galip’in kendisini takip ettiğini fark etmeyen Lerzan; Galip, Lerzan ve Ateş üçgeninde yeni olayların başlamasına sebep olacaktır.


Beni Affet 1222.  Bölüm Özeti. Hafta Finali İpuçları (29 Eylül)