Baraj Dizisi Oyuncu Kadrosu ve Karakterleri? Kim Kimdir?


Güncelleme: 30 Haziran 2018 : 12:37
1

Med Yapım ve Yağmur Ünal yeni bir projeye imza attı. Yeni sezondaki dizinin adı Baraj olarak belirlendi. Kadroda iki başarılı oyuncu olduğu söylentiler arasında. Bakalım Baraj dizisi oyuncu kadrosunda başka hangi isimler var?

Daha önce Fox’un sevilen dizisi Bizim Hikaye’yi yapan Med Yapım’dan yeni bir dizi haberi geldi. Daha önce final yaparak sonlandırılan Dolunay dizinin başrol oyuncuları Öykü Gürel & Can Yaman’ın dizide rol alacağı söylenmişti.  Ancak daha sonra Can Yaman’ın Erkenci Kuş dizisinde rol alması ile bu bilginin doğru olmadığı ortaya çıktı. Öykü Gürel ile görüşmelerin sürdüğü gelen bilgiler arasında.

Yeni dizi Baraj hakkında pek fazla bilgi bulunmamakta. Ancak hem cast çalışmalarının hem de mekan aramalarının devam ettiği bilgisi kulislerde konuşuluyor. Dizi için birkaç kişi ile görüşülüyor ancak gizlilik korunduğu için isimler gizli tutuluyor. Yakın bir zamanda kulislere bilgiler düşecektir.

Türkan Şoray’ın kışı Yağmur Ünal’ın yapımcılığını üstlendiği dizi şimdiden merak edilmeye başlandı ve merakla bekleniyor. Bakalım nasıl bir dizi evlerimize konuk olacak? Baraj dizisi oyuncu kadrosunda hangi oyuncular yer alacak? Oyuncu kadrosu netleşmeye başladığında yazımız güncellenecektir.

Comments are closed.