Banu Alkan Dünya Güzellerimden Ayrıldı mı? Yerine Kim Gelecek?


Güncelleme: 9 Ağustos 2017 : 22:31
0

Show Tv’nin sevilen programı Dünya Güzellerim’de sular durulmak bilmiyor. Son olarak programın içerisinde yer alan Banu Alkan’ın ayrılacağı iddia edildi. Banu Alkan Dünya Güzellerimden neden ayrıldı? Banu Alkan Dünya Güzellerimde neden yok?

Banu Alkan, Safiye Soyman, Bülent Ersoy, Faik Öztürk ve Burcu Esmersoy’un yer aldığı program Dünya Güzellerim, yayınlanmaya başladığı ilk günden itibaren adından söz ettirmeyi başardı. Farklı ülkelerde farklı kültürlerle bir araya gelen ünlü isimler sempatik tavırları ile de dikkat çekti.

Ünlü isimlerin en doğal hallerini ekranlara taşıyan programda büyük tartışmalar da yaşandı. Bülent Ersoy’u yılan sokması, ardından Bülent Ersoy ve Banu Alkan arasında büyük bir tartışma yaşanması programın reytinglerini yükseltti.

Dünya Güzellerim programı adından söz ettirmeyi başarsa da büyük bütçeli bir program olduğu için istenen yüksek reytinglere de ulaşılamadı. Hatta programın ikinci sezona devam etmeyeceği de iddia edildi.

Dünya Güzellerim programının ikinci sezon onayı aldığı söylense de programın ikinci sezonda kadrosunda değişiklik olacağı söyleniyor. Yönetmenin ve ekip arkadaşlarının sözlerini dinlemeyen ve başına buyruk davrandığı iddia edilen Banu Alkan’ın gelecek sezonda ekranlar olmaması bekleniyor.

Bülent Ersoy ile yaşadığı büyük tartışma sonrasında da programdan ayrılacağı söylenen Banu Alkan’ın programda kalması, tartışmaların reyting amaçlı çıkarıldığını düşündürmüştü. Düşük reytinglerini arttırmak için Safiye Soyman’ın hayat arkadaşı Faik Öztürk’ü de kadroya dahil eden Show Tv’nin yeni sezonda Banu Alkan’ın yerine başkası ile anlaşıp anlaşmadığı ise henüz bilinmiyor.

Sizce Banu Alkan programda kalmaya devam etmeli miydi? Dünya Güzellerim programında görmek istediğiniz bir isim var mı? Görüş ve önerilerinizi bizlerle yorum ekle kısmında paylaşabilirsiniz.

O Ses Türkiye Jüri Üyeleri Neden Değişti?