Bahtiyar Ölmez Ramazan Kim? Gercek Adı Oynadığı Diziler Sevgilisi 


Güncelleme: 27 Aralık 2017 : 23:49
0

Atv ekranlarında 2017 de merhaba diyen Bahtiyar Ölmez dizisi yeni yılda devam eden yapımlar arasına girmeyi başardı. Aldığı reyting oranlarıyla rakipleri arasından sıyrılmayı başaran Bahtiyar Ölmez oyuncu kadrosunu genişletmeyi devam ediyor. Diziye 8. bölümde dahil olan Ramazan karakteri izleyenlerin dikkatinden kaçmadı. Bahtiyar Ölmez Ramazan kim, gerçek adı, oynadığı diziler ve özel hayatıyla ilgili tüm merak edilenler haberimizin detayında…


Bahtiyar Ölmez Reytingler Nasıl? Tuttu Mu İzlendi Mi


Cumartesi akşamları yayınlanan Bahtiyar Ölmez, aynı gün aynı saatte farklı kanallarda Fazilet Hanım ve Kızları, Yeni Gelin ve  Kalbimdeki Deniz dizileriyle verdiği reyting mücadelesinde kendine yer edinmeyi başardı. Komedi türünde yayınlanan dizi ekranlardaki boşluğu doldurdu. Son zamanlarda dizinin erken final yapacağı yönünde çıkan haberlerin asılsız olduğu da dizinin kadrosuna dahil olan yeni oyuncular sayesinde kanıtlanmış oldu.

Diziye Ramazan karakteriyle dahil olan oyuncunun gerçek ismi Fatih Doğan’dır. Kendisinin Kertenkele dizisinde canlandırdığı eğlenceli karakter Hicabi rolüyle hatırlıyoruz.

Bahtiyar Ölmez Ramazan Kim? Fatih Doğan

1989 İstanbul doğumlu oyuncu Konya Selçuk Üniversitesi Sinema, Radyo ve Televizyonculuk bölümünden mezundur. İlk oyunculuk deneyimini Çılgın Dershane Üniversite dizisinde Abidin karakteriyle yapmıştır. Son olarak Kertenkele dizisinde Hicabi rolüyle izleyici karşısına çıkan Fatih Doğan oyunculuk alanında en iyi yerlere gelmek istediğini her fırsatta dile getiriyor.  Fatih Doğan’a yeni projesinde başarılar dileriz.

https://www.youtube.com/watch?v=maXG3EjdOVw