Bahtiyar Ölmez Dizisinde Semih Öztürk Hangi Rolde Oynayacak?


Güncelleme: 22 Eylül 2017 : 14:14
1

Semih Öztürk Diziye Dahil Oldu. Semih Öztürk ATV’nin Yeni Dizisi Bahtiyar Ölmez’e Katıldı. Başrollerinde Yetkin Dikinciler, Güven Hokna ve Hande Subaşı’nın Paylaştığı Dizi Çok Yakında ATV Ekranlarında olacak. Dizi Büyük İhtimalle Ekim Ayında Cumartesi Akşamları ATV’de naşlayacak.

Peki Survivor efsanesi Semih Öztürk Bahtiyar Ölmez dizisinde hangi rolü oynayacak. Karakter ismi nedir? Ayrıntılar, tüyolar en kısa zamanda haberimizde olacak. Bizi takipte kalın.

Komedi dizisi olarak ekranlara gelmesi beklenen dizi Bahtiyar Ölmez Ekim ayında seyirci ile buluşacak. Diziye yeni isimlerde katılmaya devam ediyor. Güven Hokna, Hande Subaşı gibi isimler diziye en son katılan isimler oldu.

Komedi türünde ekranlara gelecek olan dizinin Kertenkele benzeri bir dizi olması bekleniyor. Diziye bu anlamda şans vermeyenler de var. Ayrıca Semih Öztürk’ün dizide olması da ayrı bir eleştiri konusu oldu.


Bahtiyar Ölmez Dizisi Oyuncu Kadrosu Ve Konusu


Bahtiyar Ölmez dizisi hakkında detaylar gelmeye başladı. Henüz karakterler belli olmasada dizinin ekim ayında ekranlara geleceği biliniyor. Dizi hakkında detaylar geldikçe haberimiz güncellenecektir. Bizi takipte kalın.

Comments are closed.