Bahar Candan ve Nihal Candan Dizide mi Oynayacak?


Güncelleme: 7 Eylül 2017 : 12:10
0

Olay kardeşler Bahar Candan ve Nihal Candan dizide mi rol alacak? Bahar Candan ve Nihal Candan hangi dizide oynayacak? Yeni sezon için dizi veya final projeleri var mı?

TV 8 ekranlarında yayınlanan İşte Benim Stilim programına katılan Nihal Candan, konuşma tarzı ve farklı hareketleriyle bir anda gündeme oturmuştu. Ardından İşte Benim Stilim All Star’da da yer alan ve finale kadar yükselen Nihal Candan, ikinci olmuştu. Nihal Candan daha sonra Survivor’a da katılmış ve kötü bir performans sergilemişti.

Nihal Candan’ın ardından programa kardeşi Bahar Candan da katıldı. 18 yaşında programa katılmasına rağmen giyim tarzı, makyajı ve konuşmasıyla yaşından büyük gösteren Bahar Candan, bir anda gündeme oturdu.

Nihal Candan, yarışmanın ardından bir güzellik merkezi açtı ve Nişantaşında sosyetenin önemli isimlerini bu güzellik merkezinde ağırlamaya başladı. DJ’lik performansı da sergileyen kardeşleri en son gündeme getiren olay ise Eser Yenenler’in evindeki parti oldu.

Eser Yenenler’in evindeki partide Murat Boz’la birlikte eğlendikleri ve bu eğlencenin ardından Aslı Enver’in Murat Boz’u terk ettiği iddia edilmişti. Ardından mağdur edildiklerini söyleyen kardeşler iddialardan uzak kalmak istemişti.

Murat Boz ve Aslı Enver’in barışmasının ardından da ikili magazin gündeminden uzaklaştı. Sosyal medyadaki farklı tarzları ile dikkatleri üzerine çeken kardeşlere yeni bir dizi teklifi götürüldüğü iddia ediliyor.

Henüz Bahar ve Nihal Candan kardeşlerin hangi dizide oynayacağı belli olmadı. Ancak dizi teklifi olduğu üzerine kuvvetli iddialar var. Dizinin kanalının TV 8 olacağı söylense de O Ses Türkiye’de Murat Boz jüri üyesi olduğu için TV 8’den başka kanallarla da görüşmeler olabilir.

Sizce iki kardeşe dizi teklifi götürülmesi mantıklı mı? Bahar ve Nihal Candan’ı dizide görmek ister misiniz? Hangi dizide rol almalarını istersiniz? Görüş ve düşüncelerinizi bekliyoruz.