Badem Şekeri Dizisi Nerede Çekiliyor? Dizi Seti Nerede


Güncelleme: 13 Haziran 2017 : 15:56
1

Yaz sezonu dizileri art arda gelmeye başlıyor. Bunlardan bir tanesi de Fox ekranlarında yayınlanacak olan Badem Şekeri isimli yeni dizi olacak. Dizinin konusu, yayın tarihi ve oyuncu kadrosunun yanı sıra nerede çekildikleri de oldukça merak ediliyor.

Badem Şekeri dizisi nerede çekiliyor? Dizi seti nerede?

Kısa süre önce çekimlerine başlanan dizinin seti Çanakkale’de kuruldu. Eşsiz doğası, denizi ve destansı havasıyla izleyenleri görsel olarak doyuracak bir dizi olacak. Dizinin kadın başrol oyuncusu Burcu Özberk sosyal medya hesabından çekimlerin başladığı Çanakkale’den fotoğraf paylaşmaya başladı. İlk etap çekimleri Çanakkale’de başlayan Badem Şekeri ilerleyen bölümlerde İstanbul’a geçebilir.

 

 

Başrollerini Alper Saldıran ve Burcu Özberk’in paylaştığı dizinin çekimleri oldukça eğlenceli geçiyor. Projenin temmuz ayında ekrana gelmesi bekleniyor. Yayın günü henüz açıklanmadı. Fakat tahminlerimiz dizinin Cumartesi akşamları yayınlanacağı yönünde.

Henüz sadece başrol oyuncuları açıklanan dizinin tam kadro oyuncu listesini en kısa zamanda sizlerle paylaşacağız. Badem Şekeri, Fox’un vazgeçilmez dizilerinden biri olmayı amaçlıyor. Bizim fikrimizi sorarsanız dizi fazla tutunamayacak. Çünkü geçtiğimiz yıllarda benzer konulu pek çok proje birkaç hafta içinde final yaparak ekranlara veda etmek zorunda kalmıştı.

Romantik komedi türünde bir yaz dizisi olması bekleniyor.

Badem Şekeri dizisiyle ilgili en güncel ve doğru bilgileri sitemizde paylaşmaya devam edeceğiz.

Sizlerde diziyle ilgili görüş ve düşüncelerinizi yorum kısmında bizlerle paylaşabilirsiniz.

1 YORUM

Comments are closed.