Baby Dizisi Chiara Kim? Benedetta Porcaroli Kimdir? Kaç Yaşında?


Güncelleme: 13 Aralık 2018 : 20:00
0

İtalyan dizisi Baby‘nin başrol oyuncularından Benedetta Porcaroli kimdir? Kaç yaşında? Hangi dizilerde rol aldı?

Son dönemde yıldızı parlayan oyunculardan Benedetta Porcaroli 11 Haziran 1998 tarihinde İtalya Roma’da dünyaya geldi. 20 yaşında olan güzel oyuncu ikizler burcu.

Benedetta Porcaroli’nin boyu ise 170. İtalyan vatandaşı olan Benedetta Porcaroli şimdiye kadar iki sinema filminde iki de dizide rol aldı.

BABY DİZİSİNDE HANGİ ROLDE?

Netflix tarafından yayınlanan Baby dizisinin başrol oyuncularından biridir. Benedetta Porcaroli, bir sezon ve sekiz bölüm süren Baby dizisinde Chiara karakterine hayat vermektedir.

İtalya’nın genç yeteneklerinden olan Benedetta Porcaroli ana dili olan İtalyanca’nın yanında İngilizce ve Fransızca da bilmektedir.

Benedetta Porcaroli’ye dünya çapında bir şöhret kazandıran Baby dizisi 30 Kasım 2018’de Netflix’de yayın hayatına başladı.

Benedetta Porcaroli kim? Benedetta Porcaroli kaç yaşında? Benedetta Porcaroli boyu kaç? Benedetta Porcaroli nereli? Benedetta Porcaroli hangi dizide oynuyor?

Baby dizisinde Chiara karakterini canlandırıyor.

BABY DİZİSİNİN KONUSU NE?

İtalya’nın başkenti Roma’da çekimleri gerçekleştirilen Baby dizisi gerçek bir hikayeden uyarlama. Baby dizisinin ana karakterleri lise eğitimine devam eden ve iki çok yakın arkadaş olan Chiara ve Ludovica. Zengin bir ailede yetişen iki genç kızdır hayatlarından ve arkadaşlarında sıkılarak kendilerini yepyeni bir dünyanın içerisinde bulur. Chiara ve Ludovica’nın girdikleri bu yeni dünya tehlikelerle doludur.

Varlıklı olmalarına rağmen hayattan zevk alamayan gençlerin hikayelerini konu edinen Baby dizisi gençlere yönelik bir başkaldırış dizisi. Kendilerini arama yoluna giren iki genç kızın başlarından geçen tehlikeli ve heyecanlı olaylar Baby dizisinin ana konusunu oluşturuyor.

Bağımsızlık arayışı içerisine girerek yeni ve farklı dünyalara adım atan Chiara ve Ludovica’nın aile baskısı, sırlar ve yasak aşklarla örüntülü hikayesi merak edenleri diziseverleri bekliyor.

GERÇEK BİR OLAYDAN SENARYOLAŞTIRILDI

Baby dizisinin senaryosu 2014 yılında yaşanmış gerçek bir olaydan esinlenilerek Andrea De Sica ve Anna Negri tarafından hikayeleştirilmiştir. Hikayenin gerçeğinde 2014 yılında İtalya’da zengin ailelerin lise eğitimi gören iki kızı seks işçiliği yaparken yakalanmış ve bu haber ülke çapında büyük bir skandala yol açmıştı. İşte Baby dizisi de bu olaydan yola çıkılarak senaryolaştırıldı.

BABY DİZİSİ OYUNCU KADROSU

Benedetta Porcaroli’nin ilk dizi projesi olma özelliği de taşıyan Baby dizisinin başrollerinde, Porcaroli ile beraber Alice Pagani, Riccardo Mandolini, Chabeli Sastre Gonzalez, Brando Pacitto, Lorenzo Zurzolo, Claudia Pandolfi, Galatea Ranzi gibi isimler yer almaktadır.

PORCAROLI HANGİ YAPIMLARDA ROL ALDI?

20 yaşındaki ünlü İtalyan oyuncu ilk oyunculuk denemesini 2015 yapımı İtalyan dizisi Tutto può succedere ile yaptı. Porcaroli dizide 41 bölüm oyunculuk sergiledi.

Porcaroli, ilki 2016 yapımı Perfetti Sconosciuti (Sofia) ikincisi ise 2018 yapımı Tutte le mie notti adlı iki sinema filminde rol aldı.