Babamın Günahları Reha Kimdir? İsmail Demirci Kimdir?


Güncelleme: 30 Eylül 2017 : 18:09
0

Babamın Günahları dizisinde Reha karakterini canlandıran oyuncu İsmail Demirci kimdir? Babamın Günahları dizisinde Reha karakteri ile karşımıza çıkan İsmail Demirci daha önce hangi dizilerde oynamıştır?

Star Tv ekranlarında yeni sezonun en çok izlenen dizilerinden birisi olacağı iddia edilen Babamın Günahları dizisinin oyuncu kadrosuna Reha karakteri ile İsmail Demirci de katıldı.

Babamın Günahları Dizisi Feride Kim? Gerçek Adı ve Hakkındaki Tüm Bilgiler

Geçtiğimiz sezonda Fox Tv ekranlarında Bana Sevmeyi Anlat dizisinde Seda Bakan ile birlikte başrol oynayan Kadir Doğulu, Babamın Günahları dizisinde de başrol olarak karşımıza çıkıyor. Kadir Doğulu’nun dizideki partneri ise geçtiğimiz sezon Hayat Şarkısına konuk olan Melisa Sözen. Dizinin bir diğer önemli karakteri de Reha ismiyle İsmail Demirci oldu.

Babamın Günahları Dizisi Reha Kimdir? İsmail Demirci Kimdir?

1984 doğumlu olan oyuncu Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuarı’nın tiyatro bölümünden mezun olmuştur. Memleketi Ankara olan oyuncu Kurtlar Vadisi Pusu isimli dizide Necati Şaşmaz ile birlikte rol almıştır. Ardından Ben Onu Çok Sevdim, Tut Sözünü, Mor Menekşeler, Türkan ve Reaksiyon isimli projelerde yer alarak adından söz ettirmeye başlamıştır.

Muhteşem Yüzyıl Kösem isimli Osmanlı tarihini anlatan dizide Kemankeş Kara Mustafa Paşa rolü ile tanınmıştır. İsmail Demirci, Tolga Çevik ile Arkadaşım Hoşgeldin programına konuk olarak giden sahneye izleyici olarak çıktığında çok beğenilen ve Küçük Kadınlar dizisinde başrol oynayan ve şimdilerde İsimsizler dizisindeki Handan karakteri ile beğeni toplayan Hande Soral ile nişanlıdır.

İsmail Demirci’ye yeni dizisi Babamın Günahları’ndaki rolü Reha için biz de başarılar diliyoruz. Siz oyuncunun yeni rolünü beğendiniz mi? Sizce İsmail Demirci’nin canlandırdığı Reha rolü diziye uyum sağlamış mı? Fikirlerinizi yorumlar kısmında bizimle paylaşabilirsiniz.

Babamın Günahları Dizisi Nerede Çekiliyor? Dizi Seti Nerede?