Babamın Günahları Alpay Kim? Gerçek Adı


Güncelleme: 16 Kasım 2017 : 02:48
0

Son olarak Yüz Yüze dizisinde konuk oyuncu olarak rol alan Serkan Şenalp hiç ara vermeden Babamın Günahları dizisiyle ekranlara geri dönüyor. Dizide Alpay karakteriyle izleyici karşısına çıkacak olan Serkan Şenalp kimdir? Dizideki rolü, özel hayatı ve kariyeri hakkında tüm merak edilenlere haberimizde yer verdik. 

Ekranların tanıdık simalarından biri olan Serkan Şenalp’i ilk olarak Selena isimli dizide tanıdık. Sonrasında sürekli ekranlarda olmaya farklı projelerde yer almaya devam etti. Selena dizisinde çocuk oyuncu olarak izlediğimiz Serkan Şenalp, Babamın Günahları dizisinde Kadir Doğulu yani Ozan’ın yetimhaneden arkadaşı rolünü üstlenecek.

Babamın Günahları Dizisi Nerede Çekiliyor? Dizi Seti Nerede?

Serkan Şenalp, Star Tv’nin iddialı projesinde tecrübeli isimlerle çalışma fırsatı yakalayacak. Dizinin kadrosunda Kadir Doğulu, Melisa Sözen, Mustafa Uğurlu, Müjde Uzman, Sezin Akbaşoğulları, İsmail Demirci Serkan Şenalp ve Mehrnoush Esmaeilpour gibi oyuncular yer alıyor.

Fragmanı bile izleyenlerde büyük merak uyandıran Babamın Günahları ekrana gelmek için sayıyor. Sıra dışı konusu ve sürükleyici hikayesiyle izleyenleri kendine bağlayacak bir proje ekrana gelmeye hazırlanıyor.

Babamın Günahları Alpay Kimdir? Serkan Şenalp

1985 yılında İstanbul’da dünyaya gelen yakışıklı oyuncu Kocaeli Üniversitesi İşletme bölümü mezunudur. Kendisini  Selena dizisinde hayat verdiği Ozan karakteriyle yakından tanıyoruz. Sonrasında Kızım Nerede, Yağmurdan Kaçarken, Hayat Devam Ediyor, Fatih Harbiye, Sen Benimsin, O Hayat Benim ve Yüz Yüze dizilerinde rol almıştır.

Serkan Şenalp’in dizideki performansını nasıl buldunuz? Düşüncelerinizi yorum kısmında paylaşabilirsiniz.