Ayhan Eroğlu 15 Yıl Kötüyü Oynuyorum


Güncelleme: 14 Aralık 2018 : 11:22
0

Gerçek yaşantıda da olduğu gibi sanatın içinde de iyi ve kötü her zaman vardır ve olmak zorundadır. En çok izlenen dizilerden Avlu reytin rekoru kırmaya devam ediyor. Avlu dizinin “Sayko Bekir” karakterine can veren Ayhan Eroğlu, kötüleri canlandıran en iyi oyunculardan bir tanesidir. Özel yaşantısında filmlerin ve dizilerin aksine beyefendi kişiliği ile hayat mücadelesini sürdürüyor.

Ayhan Eroğlu, yaklaşık 15 yıl boyunca sinema ve dizilerde hep kötü karakteri oynayan kişi oluyorum. Türk toplumu beni böyle kabul etmiş durumda. Bu yüzden bundan rahatsız olmuyorum. Sadece kötü rolleri değil komedi yada duygusal dizi ve filmler olsa onlarda da en iyi şekilde performans sergilerim. Çünkü ben oyuncuyum.

Oyuncunun yolunun açılmasında menajer ve ekibin önemli olduğunu savunan Ayhan Eroğlu, WONDER ACADEMY TURKEY yapım ve manajerlikle çalışmaya başladıktan sonra ilerlediği yolda adamlarının hızlandığınıda dile getirirken “Oyuncunun sunumu, kabul görmesi için önemli bir faktör” ifadesinde de bulundu. Önümüzdeki günlerde çekimlerine başlanacak olan “Nilüfer” isimli sinema filmi ile beyaz perdede boy göstermeye hazırlanan Avlu dizisinin Sayko Bekir’i Fatih Ayhan, kötü olmaya devam edecek….