Avşar Film’den Yeni Dizi ‘Üvey Düşmanım’ Geliyor!


Güncelleme: 4 Ocak 2019 : 22:15
0
Avşar Film'den Yeni Dizi "Üvey Düşmanım"

Türk halkının çok sıkı bir dizi takipçisi olduğunu bilmeyen yoktur hiç kuşkusuz. Tüm kanallar bir yandan ellerindeki dizilerin iyi reyting alması için büyük bir mücadeleye girişirken bir yandan da yeni dizilerin hazırlığına ve yapımcılarla anlaşma yapmaya devam ediyor.

İşte onlardan bir tanesi de henüz kanalı belli olmasa da Avşar Film’den gelecek ve dizinin ismi ise ‘Üvey Düşmanım’ olacak.

Dizinin senaryosunu yazacak kişi ise birçok başarılı işe imza atmış olan Mahir Ergun olacak. Şimdi dilerseniz Avşar Film dizileri ve Mahinur Ergun hakkında bilgiler ve yazdığı dizileri görelim..

Avşar Film Ne Zaman Kuruldu? Hangi Dizilere İmza Attı?

1984 yılından beri piyasanın içerisinde yer alan bir yapım şirketi olan Avşar Film oldukça başarılı dizi ve filmlere ön ayak olmayı başarmıştır. İşte o dizilerden bazıları şunlardır : Fazilet Hanım ve Kızları, Karagül, Lale Devri, Not Defteri, Bugünün Saraylısı, Aşk Yakar, Yer Gök Aşk, Çemberimde Gül Oya, Ihlamurlar Altında ve Kalbim Yangın Yeri gibi dizilerdir.

Mahinur Ergun Kimdir? Hangi Dizileri Yazmıştır?

1 Ocak 1956 Bursa doğumlu olan Ergun, Ankara Basın Yayın Yüksek Okulu Sinema Televizyon bölümü mezunudur. Bugüne kadar yazdığı dizilere baktığımızda Kara Melek, Asmalı Konak, Kampüsistan, Haziran Gecesi, Ezo Gelin, Aşk Bir Hayal, Al Yazmalım, Alev Alev, Merhamet, Aşktan Kaçılmaz, Hayat Şarkısı, Hayat Sırları ve Gülizar dizilerini görürüz.