Avlu Nihal Kim? Nihal Müdür Hakkında Bilinmeyenler


Güncelleme: 15 Mart 2018 : 23:14
0

Tanıtımları bile milyonlar tarafından izlenen Avlu dizisi ilginç hikayesi ve zengin oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor. Dizide her bir karakterin ayrı bir hikayesi var. Bu isimlerden biri de Nihal karakteri. Karakuyu Cezaevinin müdürü olarak izleyici karşısına çıkan Şebnem Dönmez kim? Avlu Nihal kim? İşte detaylar…

Son zamanların en çok konuşulan konuları arasında yer alan Avlu dizisinde Nihal karakterine hayat veren Şebnem Dönmez 7 mayıs 1974 tarihinde Almanya’nın Salzgitter kentinde doğmuştur. 1996 yılında dönemin sevilen programlarından Sabah Şekerlerini sunarak ekranlara giriş yapmıştır. 1997 senesinde Görevimiz Tehlike, 1998 yılında ise Cumartesi Gecesi Ateşini sunmuştur.

Emre Aydın’ın “Git” ve Ferdi Tayfur’un “emmoğlu”  kliplerinde rol almıştır. Şebnem Dönmez Live Earth Türkiye temsilcisidir. Al Gore’un İstanbul’da gerçekleştirdiği toplantıya basın sözcüsü olarak katılmıştır. 2004 yılında yönetmen Ezel Akay ile hayatını birleştirmiş fakat 2007 yılında şiddetli geçimsizlikten çift yollarını ayırmıştır. 2005 yılında Oyunun Oyunu tiyatro gösterisinde Kerem Atabeyoğlu,Yasemin Yalçın, Alp Kırşan ve Volkan Severcan birlikte sahneyi paylaşmıştır.

Şebnem Dönmez’in rol aldığı başlıca dizi ve filmler; Üç Arkadaş, Ahmet Hamdi Bey ve Ailesi, Üç Kişilik Dünya, Aşkın Dağlarda Gezer, Sen Hiç Ateş Böceği Gördün mü, Eyvah Kızım Büyüdü, Reyting Hamdi, Babam Dadı Olsaydı, Size Baba Diyebilir miyim, Erkeksen Seyret, Deliler, Eşref Saati, O Kadın, Komedi Dükkanı, Nerede Kalmıştık?, Vali, Küçük Sırlar, Yalan Dünya ve Son olarak Medcezir.

Avlu Nihal kim sorusuna gelince; Şebnem Dönmez dizide cezaevi müdürüne hayat veriyor. Disiplinli kimseye göz açtırmayan işine geldiği zaman bazı şeyleri görmezden gelen cevval bir kadına hayat veriyor. Bugüne kadar izlediğimiz roller dışında farklı bir karakterle izleyici karşısına çıkan Dönmez izleyenleri şaşırtacak. Avlu dizisi Nihal karakterine hayat veren Şebnem Dönmez’e yeni rolünde başarılar dileriz.

Yediden yetmişe herkesi ilgilendiren ve derin etkileyecek olan Avlu dizisinde önemli karakterlerden birine hayat veren Avlu Nihal müdür seyirciyi etkilemeyi başaracak.


Avlu Dizisi Karakuyu Cezaevi Nerede? Hangi Şehirde?


Sizler Şebnem Dönmez’in Avlu dizisindeki performansını ve rolünü nasıl buldunuz? Yorumlarınızı bekliyoruz.