Avlu Jale Diziden Neden Ayrıldı Neden Çıktı?


Güncelleme: 15 Ekim 2018 : 14:56
0

Perşembe akşamlarının vazgeçilmezi olmaya aday Star TV’nin en çok izlenen diziler arasında olan Avlu oyuncu kadrosunda ki yaprak dökümüne bir yenisi daha eklendi. Dizi başladığından bugüne ilgi ile izlenen Jale karakteri diziden ayrılmaya karar verdi. Avlu dizisi Jale neden yok Avlu dizisi Jale diziden neden ayrıldı Avlu dizisi Jale diziye geri dönecek mi? Şeyla Halis hangi diziye geçecek yeni projesi nedir?

İlk 16 bölümü geride bırakan Avlu dizisinde yer alan Şeyla Halis diziye veda edeceği sosyal medya hesaplarına şimdiden yansımış. Demet Evgar, Nursel Köse, Ceren Moray’ın başrollerini paylaştığı Avlu eski sezonda birkaç karaktere yol gösterirken, yeni sezona yeni karakterlerle başlamıştı. Yeni cezaevi müdüresi diziye girmişken, jale karakteri Avlu dizisinden ayrılacak.

Avlu dizisi Jale karakteri 17.bölümü ile diziye veda edecek. Jale karakterinin senaryo gereği diziden ayrılması gerektiği söyleniyor. Avlu dizisindeki Şeyla Halis dizide Azra’nın çetesine bağlı, herkese şefkat gösteren, eğitimli ve yumuşak başlı biri olarak izlendi. Alkol ve kumar bağımlılığı yüzünden cezaevine düşmuştür. Daha önce bir bankada müdürken kendi hesabına para geçirmekten suçüstü yakalanmis Jale karakterine hayat vermiştir. Jale karakteri avlunun ilgi ile izlenilen karakterlerinden biri oldu. Şeyla Halis oyunculuğunun yanında aynı zamanda verdiği kilolarla da dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Şeyla Halis gerçek hayatta 1977 yılında dünyaya gelmiş, Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı piyano bölümünden mezun olmuştur. Müjdat Gezen Sanat Merkezi tiyatro bölümünü de tamamlayan başarılı oyuncu birçok dizide rol almıştır. En çok tanındığı rolü Cennet Mahallesi dizisindeki Menekşe karakteri olmuştur.

Jale karakteri 17. bölümde Avlu dizisinden ayrılacak farklı projeleri değerlendirme alacaktır. Avlu dizisi Jale’nin hangi projede yer alacağı şu an için kesinleşmemiş gelen projeleri okuyup beğendiği projeye dahil olacağı gelen haberler arasında. Siz Şeyla Halis hangi dizide görmek istersiniz?