Avlu Dizisi Neden Yok? Neden Yayınlanmıyor? final mi Yapacak?


Güncelleme: 30 Mayıs 2018 : 16:28
0

Star Tv’nin sevilen dizisi Avlu kısa sürede oldukça fazla izleyici kitlesine ulaştı. Dram türünde ekranlara gelen dizi, yükselişte olduğu dönemde çekimlerinin durduğu ve dizinin final yapacağı söylentileri sosyal medyayı salladı. Gerçekten Avlu dizisi final mi yapacak? Avlu Dizisi Neden Yok? Neden Yayınlanmıyor?

Kadrosunda Demet Evgar (Deniz Demir), Ceren Moray (Azra), Nursel Köse (Kudret Öztürk), Kenan Ece, Teoman Kumbaracıbaşı, Deniz Barut, Eslem Akar (Ecem Demir), Şeyla Halis, Ayça Damgacı, Onuryay Evren Tan, Hülya Şen, Ümmü Putgül gibi isimlerin yer aldığı dizinin çekimlerine ara verildiği bilgisi tarafımıza ulaştı.

Konu ile ilgili gelen bilgilerde dizinin çekimlerinin yapıldığı cezaevi arsasının başka bir firmaya ait olduğu bilgisi yer aldı. Bu firma İcra Müdürlüğünden dizi için arsayı tahliye kararı çıkartmış ve dizi ekibi ise zararlarının fazla olacağını beyan ederek kararın durdurulmasını talep etmiş. Ancak İcra Mahkemesi tahliyenin devamına kararı vermiş.

Arsa Merpa Yapı Malzemeleri isimli firmaya aittir ve arsanın kiralandığı şirket olan Makro Mikro Basın Yayın Reklam şirketi bu arsayı 5 yıllığına kiralamıştır. Limon film ise arsayı Makro Mikro Reklam firmasından kiraladığı için Merpa Yapı daha sonra arsa üzerinde hak talep ederek İcra Müdürlüğünden karar çıkartmıştır. Bu anlamda yapım şirketi arsaya sonradan yapılan ceza evini başka bir yere taşımak için harekete geçmiş ve normal olarak taşıma anında çekimler durmuştur.

[kirmizitext]Avlu Dizisi Alp Kim? Kudret’in Oğlu, Gerçek Adı, Oynadığı Diziler için tıklayınız[/kirmizitext]

Yeni bölümler yetişmediği için çekimlere ara verilmiştir. Yeni bölüm çekimleri tamamlanana kadar yeni bölümün yayınlanmasına 1 hafta ara verilmiştir.