Avlu Dizisi Neden Erken Final Yapıyor? Ne Zaman Bitecek? Bitmesin İstersen Sen De Oy Ver


Güncelleme: 9 Kasım 2018 : 15:59
1

Star TV’nin 2 sezona iddialı giriş yapan diziler arasında olan Avlu dizisi için üzücü haberler şimdiden sosyal medya hesaplarına yansıdı. Limon filmin yapım firması öncülüğünde dram tarzını en iyi şekilde vermeye çalışan Avlu dizisi için final kararı gündemde. İlk sezonu ilgi ile izlenen Avlu final mi yapıyor?, Avlu dizisi neden erken final yapıyor?, Ne zaman bitecek,Bitmesin istiyorsanız sizde desteklerinizi esirgemeyin.

Geçen haftaki bölümler de çıkan kargaşada Jale’nin ölmesi beni çok üzdü. Bu karakteri çok seviyordum. Belki Jale’nin ölümü çoğu şeyi beraberinde getirecek. Arka fonda çalan müzik,mezarlık sahnesi tüylerimi diken diken etti. Zerrin’in işi gittikçe zorlaşıyor müfettiş tarafından üst kuruma sevk edilmesi, cezasını çeker inşallah. Dudunun Jale için bu kadar üzülmesi biraz abartılı diye düşünüyorum, göze battı. Bu ve bunun gibi sahneler Avlu Dizisi Neden Erken Final Yapıyor? Ne Zaman Bitecek? sorularını gündeme getirdi.

Alp’in sahneleri çok abartıldı. Diziyi öldüren karakterlerden biri. İnşallah en kısa sürede bu karakterde ölür. Zehrin’in Azra’yı dışarı çıkarıp ortalığı karıştırmaya çalıştığı aşikar. Azra’nın dışarı çıkması o kadar garipti ki onu cezaevi dışında hayal edemiyordum. Zerrin’in Azra’nın ekibini yavaş yavaş toplamaya başlaması, belki Azra’yı bitirmeye kararlı. Bölüm Azra ağırlıklıydı. Azra’nın yaşadıkları Çocukluğunu izledik.

Şimdi Azra’yı daha iyi tanıyoruz. Azra’nın İstanbul’u gezmesi, hoca ile yaşadığı o sıcak sahneler içimizi ısıttı geçen bölümlere göre daha durgun normal bir bölüm izledik. Bazı sahnelerden sıkıldım ama genel anlamda çok güzeldi kargaşadan uzak Azra aralıklı bir bölümü izledik. Nihal müdürü Azra öldürdü Bu saatten sonra ne Deniz ne Azra hiçbir şekilde yan yana gelmeyecek büyük savaş başlayacak diye düşünüyordum fakat düşündüğüm gibi olmadı.

Avluda heyecan meyecan kalmadı bu bölüm için fragman da öyle heyecan yaratmışlardı ki bölümü görünce biraz şaşırdım. İlk 10 dakikası gerçekten çok heyecanlıydı. Deniz ve Azra’nın yüzleşmesi Azra’nın Nihal in katili çıkması. Bunlar bölümde uzun zamandır beklediğimiz sahnelerdi. bu diziye fazla önem verilmemeye başlandı sanki. Bu da Avlu Dizisi Neden Erken Final Yapıyor? Ne Zaman Bitecek? konularını daha sıcak tuttu.

Geliştirilmeye çalışan sahneler var ve bunlar gerçekten izleyiciyi rahatsız edecek derecede. Kaç bölümdür Azra ve Deniz düşman olmalarını bekledik ama belli ki göremeyeceğiz. Keşke bu senaryoyu daha iyi kullanabilseydiler. Sonuçta Azra yüzünden Deniz’in kızı öldü basite alınacak bir şey değil.

Ahmet Kaya şarkılarını hastasıyım. Avlu dizisinde çok yakışıyor ama Deniz ve Azra’nın flashback sahneleri ile sanki ayrılmış iki sevgilinin anılarını izler gibiydik. Biz bunları alıştık ama abartmaya gerek yok. Kudret o kadar bıçaklanmasını rağmen bu cesaretle elini kolunu sallayarak özgüvenli davranması beni sinir ediyor. Zerrin müdür zekice hamleler yapmaya çalışıyor ama her seferinde tam istediğine kavuşamıyor güzel ama durgundu bu bölüm beklentimin altındaydı. Final kokuları geldi geldi.

[kirmizitext]Avlu Dizisi Final Tarihi Belli mi? Kaç Bölüm Yayınlanacak?[/kirmizitext]

Zerrin Denizi yanına çekmek için uğraşmaya çalıştı Deniz azra’ya ihanet etmeyi kabul etti Ama ben denizin hiçbir şekilde Azra’ya bunu yapmayacağını düşünüyorum. Bu arada Murat’ın rolleri arttırılmış belli iki yapımda tartışması işe yaramış ama daha heyecanlı aksiyonlu bölümler ile ilerlerdi yoksa bütçesi büyük bir proje reyting canavarına yenilebilir böyle Benden söylemesi.

Eğer sizde dizinin final yapmasını istiyorsanız dizinin daha kısa sürede final yapması için yorum kısmına düşüncelerinizi yazın. Yada dizinin gidişatından memnunsanız yine yorum kısmına düşüncelerinizi yazın ve sesinizi bu şekilde duyurun.

1 YORUM

  1. bence devam etmeli çok güzel ve etkileyici bir dizi çok severek izliyorum dizideki oyunculara ve yapımcıya emeklerine çok teşekkürler

Comments are closed.