Avlu Dizisi Heves Kimdir? Gerçek Adı Oynadığı Diziler


Güncelleme: 18 Ağustos 2018 : 22:13
1

Avlu dizisi 2018-2019 sezona bomba gibi giriş yapıyor. Sevilen dizinin 2. sezona yeni karakterlerle muhteşem bir giriş yapacak. Gelen bilgilere göre Avlu dizisi 2. sezon için 7 yeni karakteri senaryoya dahil etti. Bunlardan ilki [mavitext]Avlu Dizisi Ayşegül karakteri[/mavitext] olurken bir diğeri ise tecavüzcüsünü öldüren uyuşturucu bağımlısı Heves’tir. Avlu dizisi Heves kimdir? Gerçek adı ve karakter analizi?

Heves karakteri [kirmizitext]Avlu dizisi[/kirmizitext]nde 2. sezonda diziye dahil oldu. İlginç hikayesi ile dizinin önemli karakterlerinden birisi olan Heves karakteri Uyuşturucu bağımlısı genç bir kızdır. Heves karakterini canlandıracak oyuncu kim?

Kendine tecavüz eden bir adamı öldürdüğü için içeri girmiş içeridekilere ayak uydurmaya çalışacaktır. Hapishanede yine uyuşturucuya ihtiyaç duyacak ve bunu karşılamak için yancılık yapmaya başlayacaktır. Hatta uyuşturucu bulabilmek için bir çok kişiye de zarar verecektir.

[kirmizitext]Avlu Doktor Ayşegül Kimdir? Gerçek Adı ve Karakter Analizi![/kirmizitext]

Avlu dizisinde yeni bir karakter olarak giriş yapan Heves karakteri dizinin kilit isimlerinden. Karakteri canlandıracak oyuncunun kim olduğu yönünde bir çok yorum yapılsa da şuan için oyuncunun ismi belli değil.

Comments are closed.