Avlu’ da Bu Akşam Neler Yaşanacak?


Güncelleme: 13 Aralık 2018 : 16:15
0

Atv ekranlarında her hafta beğeniyle takip edilen izleyicilerini ekrana kitleyen dizinin bu  akşam ki bölümünde neler yaşanacak. Atv ekranlarında yayınlanan dizi 24. bölüm ile izleyicisi ile buluşuyor. Dizi yayınlandığı günden itibaren sürükleyici sahneleri farklı karakterleri ve dizi müzikleri ile izleyicisine perşembe akşamları bir şölen sunuyor. Perşembe akşamlarının reyting sıralamalarında zirveden yer kaptırmayan dizi her hafta takipçileri tarafından merakla bekleniyor.  Dizi bu akşam 24. bölümü ile ekranlara taşınacak. Bakalım bu akşam Avlu dizisinin neler yaşanacak? Dizinin 24. fragmana bakılırsa dizide  bu hafta Deniz ve Kudret’in evlat savaşında 2. raunta geçtikleri görülüyor.

Deniz Avlu’ya geri dönüyor !

Deniz’in  şu sözü amacını gerçekleştirmenin hazzını ortaya koyarken “Beni Her gördüğünde evlat acısı neymiş tekrar tekrar hatırla” sözü olay yaratacak. Kudret’in  ne yapacağı ise merak konusu evladının acısı ile dahada nefretini kamçılayan Kudret bu saatten sonra neler yapar merak konusuyken  Deniz Avlu’ya  büyük bir sevgi seli  coşkuyla geri dönüyor. Denizin bu şekilde karşılanması  Kudreti daha da sinirlendirirken Azrayı  büyük bir sevinç ve endişe sarar Deniz için endişelenen Azra  Kudretin yapabileceklerinden  korkmaktadır.

Geçen hafta ölümle burun buruna olan Deniz’in, kurtulduğu  kesin ama kimin kurtardığı  konusunda gizem hakim Avlu’ya daha da heyecan katan Deniz’in dönüşü bu akşam izleyiciyi ekrana kitleyecek.  Evladını  yeni kaybeden ve intikam hırsıyla yanıp tutuşan Kudret’in, neler  yapacağı  yaşanacaklar hala gizemini koruyor. Sır perdesi  bu akşam saat 20.00 ‘ da Star TV ekranlarında kalkacak.

Avlu Dizisinde  Yaşananlar!

Deniz  kızının intikamını almak için planlarına devam eder ve nihayet kızına söz verdiği gibi intikamını alır  Alp’i öldürür. Bu sırada Azra’nı kardeşi için para bulmak zorunda olan Deniz ölüm tehlikesi atlatsa da çipi bulmayı başarır. Bakalım Deniz başına  bir şey gelmeden çipi Azra’ya ulaştırabilecek mi? Deniz’in yine  Murat  yardımcı  olur.   Ancak Deniz’in elindeki koz  Zerrini zora sokacak gibi görülüyor. Bu akşamki bölümde Zerrin kendi paçasını temizlemek zorunda kalıyor Avlu’ya psikolog olarak  geri dönen , eski müdür Melis’in geliş amacı da bu akşam izleyici ile paylaşılıyor. Avlu’nun yeni  ajanı  Melis’in amacı, Zerrin’i  daha da zora sokacak gibi tüm bu sorular ve cevapları saat 20.00’da Star tv’de.