Avlu 2.Sezon Yeni Gelen ve Ayrılan Oyuncular 2018-2019


Güncelleme: 18 Ağustos 2018 : 10:15
0

Perşembe akşamlarının vazgeçilmezi olan adeta izleyiciyi ekrana kilitleyen Avlu sevilen ve tutulan bir dizi olmayı başardı. Hapishane hayatını konu edinen Avlu gerçek hayattan esinlendikleri için seyircinin ortak noktası oldu. Sezon sonuna doğru yaprak dökümü başlayan dizide yeni gelen oyuncular ve ayrılan oyuncular merak edilir oldu. Bizde ayrıntılı araştırdık Avlu yeni gelen ve ayrılan oyuncular kimler? 2.sezon diziye yeni giren karakterlerle ilgili araştırma yaptık.

 

Limon film imzalı yapım perşembe akşamı Reytingleri yüksek Bizim Hikaye dizisi ile Kutül emare, Kanatsız Kuşlar, Vatanım Sensin dizisi ile kıyasıya bir yarışa girdi.Bazen üst sıralara çıksa da düşüş yaşadığı günler de oldu. Tabi bunlar reklam gelirlerine de yansıyınca bir süre dizinin final yapıp yapmayacağı konusunda düşünceler belirdi. Neyse ki sezon finaline gittiği ve 2.sezon yine ekranlarda olması gerektiği bildirildi.

[kirmizitext][/kirmizitext]Avlu Ecem Kim? Ecem Kaç Yaşında? Ecem Sevgilisi Kim? İnstagram Hesabı[kirmizitext][/kirmizitext]

Avlu bir çok kişinin bilmediği hapishane hayatının zorluklarını, içeride geçen günlerin yakın çevreye verdiği zararı, mahkum kadınların, mutsuzluğun acı ile yarıştığı Karakuyu’da kendi düzen ve hukuklarıyla verdikleri yaşam mücadelesi konu edinmektedir.

Diziye yeni dahil olan oyunculardan bir tanesi de Macit Koper yani Rasim karakteridir. Rasim dizinin başrol oyuncusu Azra karakterinin babası rolündedir. Daha önce Siyah Beyaz Aşk dizisinde karşımıza çıkan Macit Koper bir çok bölümde Avlu dizisinde olacak gibi gözüküyor.

Diziye sonradan katılan bir diğer oyuncu ise yine başrol oyuncularından Kudret’in eşini canlandıran Saydam Yeniay oldu. Eşi Kudret hapse girince şirketin işlerini üstlenen Saydam Yeniay  varlıklı bir iş adamını canlandırıyor.

2018-2019 yıllarında devem edeceği düşünülen dizinin ayrılan ve yeni gelen oyuncuları hakkında bilgi verelim. Dizinin nadide çiçeği, Deniz’in göz nuru biricik kızı Ecem’i kaybetme sahnesi herkesi duygulandırdı. Eslem Akar diziden ölerek ayrıldı. Avlu dizisi Ecem diziden neden ayrıldı merak edenler ayrıntılı bilgi için

[kirmizitext]Tıklayınız >>> Avlu Dizisi Ecem(Eslem Akar) Diziden Neden Ayrıldı? Yeni Projesi Ne?[/kirmizitext]

Avlu Dizisine 2.Yeni Sezonda Gelen Giden Ayrılan Oyuncular Kimler?

Avlu dizisinin 2. sezonunda diziye yeni karakterler dahil olacak. Gelen bilgilere göre yeni sezonda doping suçundan hüküm giyen milli sporcu Bade, hırsızlıktan hapse düşen Derya, evrakta sahtecilikten ceza alan doktor Ayşegül, tecavüzcüsünü öldüren uyuşturucu bağımlısı Heves, anneannesinin ve 1 haftalık bebeğinin katili olan masum yüzlü İpek, kiralık katil Leyla ve kurye Özge karakterleri dahil olacak.