Avcı Dizisi Oyuncuları- Tüm Karakterler


Güncelleme: 12 Eylül 2017 : 15:11
0

Avcı dizisinde kimler oynuyor? Avcı dizisi oyuncu kadrosu listesi? Avcı dizisindeki oyuncular kimler? Avcı dizisi karakterler listesi?

Ünlü dizi Ezel’in senaryosunu yazan başarılı senarist Kerem Deren ve yine Ezel dizisinde beraber çalıştığı yönetmen Cem Karcı Aras, yepyeni bir dizi ile ekranları başındakileri derinden sarsmaya geliyor.


Fahriye Evcen’in 2017-2018 Yeni Dizisi Ne? <<<tıklayınız


Kenan İmirzalıoğlu ve Cansu Dere’nin başrolleri paylaştığı Ezel dizisi, yayınlandığı dönemde büyük reyting rekorları kırmıştı. Dizi final yaptıktan sonra bile replikleri ve karakterleri sürekli konuşulmaya devam etmişti.

Ezel dizisinde yakaladıkları başarıyı daha da ileriye götürmek isteyen Kerem Deren ve Cem Karcı Aras, yeni dizileri Avcı için de büyük bir çalışma başlattı. Avcı dizisinin oyuncu kadrosu da belli olmaya başladı. Daha önce Burcu Biricik’e teklif gittiği söylene proje ile ilgili Burcu Biricik kanadından cevap geldi. Dizi piyasasında Kanal D’den iyi bir teklif aldığı konuşulan Burcu Biricik’in, ocak ayına kadar çalışmayı düşünmediği öğrenildi. Daha sonra yine Avcı dizisi için Ezel’in yıldızı ve Anne dizisindeki performansı ile göz dolduran oyuncu Cansu Dere’ye teklif gittiği gelen bilgiler arasında. Oyuncu Kadrosu netleştikçe haberimiz güncellenecektir.

Avcı Dizisi Barış Falay Kimdir?

1972 doğumlu olan oyuncu Ankara Üniversitesi Tiyatro bölümünden mezun olmuştur. 1995 yılında yayınlanan Çiçek Taksi ile oyunculuğa adım atmıştır. En büyük tanınırlığını Aliye dizisindeki Mücahit rolü ile kazanmıştır. Medcezir dizisinde Selim karakterine can veren oyuncu en son Paramparça dizisi ile ekranlarda olmuştur.

Avcı Dizisi Olgun Şimşek Kimdir?

İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı mezunu olan oyuncu 1971 yılında doğmuştur. Yılmaz Erdoğan ve Demet Akbağ ile Otogara oyununda oynayan ve oyunculuğa ilk adımını bu şekilde atan oyuncu İbo Show’da Güçlü karakteri ile tanınmaya başlamıştır. Yedi Numara dizisinde başarılı bir oyunculuk performansı sergileyen oyuncu Beyaz Gelincik dizisinde canlandırdığı “Üflediler Söndüm” türküsü ile çok sevilmiştir. Yalan Dünya dizisindeki Selahattin karakteri ile de büyük beğeni toplamıştır.

Avcı Dizisi Burcu Biricik Kimdir?

1981 doğumlu olan oyuncu lisede öğrenci iken tiyatro festivaline katılmıştır. 17 yaşına geldiğinde bir güzellik yarışmasında birincilik tacını takmıştır. Beni Böyle Sev dizisi ile de tanınırlığını arttırmıştır. Hayat Şarkısı dizisindeki Hülya karakteri ise ünlü oyuncunun yeteneklerini sergilemesi için büyük fırsat olmuştur. Dizide oldukça eğlenceli bir karakter canlandıran oyuncuya Avcı dizisi için teklif gitmiş olsa da henüz kabul edip etmediği bilinmiyor.

Siz Avcı dizisinde kimlerin rol almasını istersiniz? Avcı dizisinde hangi oyuncuları görmek istersiniz? Yorumlarınızı bizimle paylaşabilirsiniz.