Ateşe Koşanlar Dizisi Konusu Oyuncu Kadrosu Tüm Oyuncuları ve Karakterleri


Güncelleme: 19 Ağustos 2018 : 23:24
0

Yeni sezonda yaşanmış bir hikayeyi kaleme alacak olan Ateşe Koşanlar dizisi büyük ilgi çekecek gibi gözüküyor. İzmir Büyükşehir Belediyesinde itfaiyeci olarak çalışan 5 bayanın hayat hikayesi daha önce yaşanmış olaylardan da esinlenerek güzel bir senaryo oluşturulmuştur. Peki Ateşe Koşanlar dizisi oyuncuları kimler hangi ünlü oyuncular yer alacak?

İzmir Büyükşehir Belediyesinde İtfaiye Daire Başkanlığının itfaiyeci kadınlarını konu edinecek olan yeni dizi limon filmin yapımcılığını üstlenmesi ile ekranlara gelecek. İzmir Büyükşehir Belediyesinde çalışan onlarca kadından en ilginç hayat hikayesine sahip olan 5 itfaiyeci kadın seçilerek dizi setinde oynatılacak.

İzmir Büyükşehir Belediyesinde çalışan kadın itfaiyeciler oldukça zorlu olan görevlerini hakkı ile yerine getirmenin mutluluğunu yaşarken diğer yandan da ailesini geçindirmenin peşindedirler. Televizyon ekranlarında yayın akışı içine giren Doktorlar, Savaşçı, Arka Sokaklar gibi polis, asker ve doktor dizileri izleyicinin büyük ilgisini çekerken itfaiyeci dizisi de aynı şekilde izlenme oranlarının yüksekliği ile konuşulacak.

Sosyal sorumluluk projesi olarak da izleyicinin dikkatini çeken bir proje olacak. Ateşe Koşanlar dizisinin oyuncu kadrosu henüz netleşmedi. Birçok oyuncuya teklif götürürse de itfaiyeci olmak itfaiyeci rolüne bürünmek bile oldukça zor. Her oyuncunun kaldırabileceği bir rol değil.

Bakalım Ateşe Koşanlar dizisi oyuncu kadrosunda kimler olacak? Ateşe koşanlar dizisi oyuncuları netleştirin de haberimiz güncellenecek oyuncular tek tek tanıtılacaktır. Bildiğiniz oyunculardan ateşe koşanlar dizisini hakkı ile yapabileceğine inandığınız oyuncu hangisi? Yorum kısmına ismini yazabilirsiniz.