Aşk Ve Mavi 33. Bölüm Cemal Ölecek mi? Cüneyt Mete Diziden Neden Ayrıldı?


Güncelleme: 23 Ağustos 2017 : 23:22
5

Atv’nin sevilen dizisi Aşk ve Mavi’nin renkli karakterlerinden Cemal ölecek mi? Cemal diziden çıkacak mı? Başka bir diziye mi geçecek? Tüm bunların yanıtını sizler için derledik. 

Aşk ve Mavi dizisinin yeni sezon tanıtım fragmanı yayınlandı. 32. bölümde Ali, Ömer’in Cemal’in oğlu olduğunu öğrenir ve Cemal’in suçlu olduğunu cinayetin yanlışlıkla değil bilerek ve isteyerek işlendiğini farkına varır.

Tüm gerçekleri öğrenen Ali, Cemal’i adalete teslim etmeye karar verir. Hapse girmekten korkan Cemal Ali’ye vurarak onun denize düşmesine sebep olur. Ali gözden kaybolunca kardeş katili olduğunu düşünen Cemal  denize atlar ve Ali’yi kurtarmak ister.

Dizinin yeni sezon fragmanında ise Ali denizde kendine gelir ve kendi çabası ile denizden çıkar.Fakat bu kez Cemal kayıptır. Ali abisini göremeyince tekrar denize dalar ancak Cemal’i bir türlü bulamaz. Aslında bizim düşüncemiz bunun da  Cemal’in bir oyunu olduğu yönünde. Hapse girmekten korkan Cemal Ali’nin denizden kurtulduğunu görür ve ortalık durulana kadar kaybolmaya karar verir.

Dizinin önemli karakterinden biri olan Cemal’in diziden ayrılacağını düşünmüyoruz. Ali’nin vicdan yapıp onu affetmesi için böyle bir oyunun içine girdiği apaçık ortada.

Cemal ne zaman ortaya çıkacak? Cemal gerçekten öldü mü? Sizin düşünceleriniz nedir? Yorum kısmında bizlerle paylaşabilirsiniz. 

Aşk ve Mavi yepyeni bölümleriyle çok yakında Atv’de…

Aşk ve Mavi Dizisi 2. Sezon Yeni Gelen Oyuncular-Tam Kadro

 

5 YORUMLAR

Comments are closed.