Aşk Bu Dizisi (Ye Hai Mohabbatein) Shagun Abhimanyu Kimdir? Adı-Sevgilisi


Güncelleme: 10 Ekim 2017 : 09:52
0

Patronu Ashok Khanna için Raman’dan ayrılan eski karısıdır. Güzelliği ve fiziği ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Aşk Bu Dizisi (Ye Hai Mohabbatein) Shagun Abhimanyu Kimdir? Yaşı, boyu, sevgilisi kimdir? Gerçek adı ne? İşte detaylar.

Gerçek adı Anita Hassanandani Reddy’dir. Sunsilk, Boroplus ve diğer markalar için bir model olarak çalışmış ve daha sonra Ekta Kapoor’un Kabhi Sautan Kabhie Saheli isimli dizisinde oynamıştır. 2003 yılında ise ilk Hint filmi tecrübesini yaşamış ve Kucch isimli korku filminde Tasshu rolünü oynamıştır. Yine bir gerilim filmi olan 2004 yapımı Krishna Cottage filminde oynamıştır.

Aşk bu dizisinin Shangu’su Anita, Kavyanjali simli dizide de rol almıştır. Ayrıca Yeh Dil, Silsiilay, Koi Aap Sa, Sadece Evli, Sreeram, Nenunnanu, Ninne Istapaddanu, Samurai, Sukran gibi filmlerde de oynamıştır. Sadace ana akım hint fimlerinde ve dizilerde değil aynı zmanda Güney-Hint filmlerinde de oynamıştır.

Gerçek adı Anita Hassanandani Reddy olan oyuncu 160 cm boyunda ve 55 kg ağırlığındadır. Siyah gözlü ve siyah saçlı olan güzel oyuncu 1980 Mumbai doğumludur. Hindu dinine mensup olan oyuncunun bilinen bir kız kardeşi vardır. Okumayı ve yemek yapmayı sevmektedir. Yeşil ve Mor renklerini çok sevmektedir. Rohit Reddy isimli iş adamı ile evlidir.

Aşk Bu Dizisi (Ye Hai Mohabbatein) Shagun (Anita Hassanandani Reddy)’nin Resimleri

Anita Hassanandani Reddy’nin oynadığı bir klip