Asena Atalay Magazin D’den Neden Ayrıldı? Yerine Kim Geldi?


Güncelleme: 20 Mart 2018 : 01:39
2

Kanal D ekranlarının sevilen magazin programı Magazin D’nin uzun süredir sunuculuğunu üstlenen Asena Atalay Kanal ile yollarını ayırdığını açıkladı. Yaklaşık 200 bölüm boyunca programın sunuculuğunu başarıyla yürüten Asena Atalay Magazin D’den neden ayrıldı? Kovuldu mu? Yerine kim geldi? İşte detaylar…

Son zamanlarda çalkantılı özel hayatıyla gündemden düşmeyen Asena Atalay ile ilgili flash bir gelişme yaşandı. Asena Atalay’ın Magazin D sunuculuğunu sonlandırdığı öğrenildi. Beşiktaşın başarılı oyuncusu futbolcu Caner Erkin’in eski eşi Asena Atalay Magazin D sunuculuğunu neden bıraktı herkes tarafından merak edildi.

Hafta sonu yayınlanan program Asena Atalay’ın başarılı sunuculuğuyla 200 haftadır canlı olarak ekrana geliyor. Magazin programları içinde gündemin en günce konularına yer veren Magazin D reytinglerde zirveyi zorlayan bir program. Programın tutulmasında önemli etkenlerden biri de Asena Atalay’ın başarılı sunuculuğu diyebiliriz. Fakat son zamanlarda özel hayatıyla yaşadığı olaylar Asena Atalay’ın özel hayatının gündemden düşmemesine neden oldu.

Asena Atalay Kanal D ekibiyle yollarını ayırdığını şu sözlerle dile getirdi; “Başka projelerde yeniden buluşabilmek adına veda ediyorum”. Atalay’ın bu açıklamalarının ardından Asena Atalay kovuldu mu, Asena Atalay yeni bir proje teklifi mi aldı yoksa kendi isteğiyle mi ayrıldı soruları akıllara geldi. Kulislerde konuşulan haberlere göre Asena Atalay’ın kaprislerine ve şımarıklığına daha fazla katlanamadıkları için yollarını ayırdıklarını söylendi. Fakat çok geçmeden kanal tarafından beklenen açıklama geldi.

Magazin D’nin yapımcısı Timuçin Güner konuya şu sözlerle açıklama getirdi. “Asena Atalay’ı o dönem bu işe ikna etmek 1 ayımı aldı.  Şu an 26 yaşında Asena, çok yakınlarının görüp bildiği merhametli ve çok güzel bir kalbi var. O yüzden her şeyden önce arkadaş olduk. 200 bölüm canlı yayın herkese nasip olmaz… Ne kaprisi vardır ne şımarıklığı… Başka işler yapmak istedi şimdilik yuvadan uçtu”.

Asena Atalay hakkında çıkan haberlerin asılsız olduğu böylece kamuoyuna duyurulmuş oldu. Şimdi asıl merak edilen soru Magazin D yeni sunucusu kim? Asena Atalay’ın yerine kim geldi?

Ünlü manken Çağla Şikel’in Magazin D sunuculuğunu üstleneceği açıklandı. Hatta Asena Atalay ile arasının açık olduğu bilinen Demet Akalın sosyal medya üzerinden Çağla Şikel’in Magazin D sunuculuğuna getirilmesinin yerinde bir karar olduğunu söyleyerek Asena Atalay’a gönderme yaptı.

Kanal D ekranlarının ilgiyle izlenen programı Magazin D ekran serüvenine Çağla Şikel’in sunuculuğuyla devam edecek.

 

2 YORUMLAR

  1. Agzi bir yere gozu bir yere bakan diksiyonu olmayan podyumda yurumek meslekleri olan insanlar sunuculuk yapiyor genclerimiz issiz geziyo bravoooo

  2. Sunuculugun okulunu okumus egitimini almis genclerimiz is beklerken alakasiz insanlar magazin sunuyo neden

Comments are closed.