Arzu’nun katili kim? Oya kimi öldürdü? Ufak Tefek Cinayetler Final Yaptı!


Güncelleme: 12 Aralık 2018 : 00:54
0

Ufak Tefek Cinayetler’in 11 Aralık Salı günü yayınlanan final bölümünde merak edilen bütün sorular yanıtlarını buldu.

Star Tv’de Salı akşamları yayınlanan Ufak Tefek Cinayetler dizisi final yaptı.

Ufak Tefek Cinayetler dizisinin final bölümünde neler oldu? Ufak Tefek Cinayetler 45. bölümüyle final yaparak ekran macerasını sonlandırdı.

İşte dizinin final bölümünde yaşananlar…

Ufak Tefek Cinayetler finalinde neler oldu? Ufak Tefek Cinayetler final bölümü özeti neler oldu? Ufak Tefek Cinayetler 45. bölümde neler oldu? Ufak Tefek Cinayetler Arzu’nun katili kim? Ufak Tefek Cinayetler Arzu’yu kim öldürdü? Ufak Tefek Cinayetler Oya kimi öldürdü? Ufak Tefek Cinayetler Oya kimin katili? Ufak Tefek Cinayetler finali nasıl bitti?

İŞTE KATİL

Dizide Arzu karakterini kimin öldürdüğü haftalardır merak ediliyordu. Final bölümünde bu sorunun da cevabı bulundu.

Emre ile nikah masasına oturan Burcu tam nikah kıyılacağı sırada polisin gelmesiyle neye uğradığını şaşırdı. Arzu’yu Burcu’nun öldürdüğünden emin olan polisler düğünü basarak herkese şok yaşattı.

OYA KURTULDU MU?

Oya ise çocuğunu kaçırmaya çalışan Şebnem ile evinde büyük bir kavga yaşadı. Şebnem tam kendisini boğmak üzereyken bir hamla yapan Oya, Şebnem’i düşürerek kafasını çarpmasına neden oldu. Kafasını çarpar çarpmaz ölen Şebnem, Oya’nın büyük bir şok geçirmesine neden oldu. Ancak Oya mahkemede meşru müdafaa nedeniyle suçsuz bulundu.

MUTLU SON

Ufak Tefek Cinayetler dizisinin sonunda Merve, Adil ile mutlu bir hayat sürerken, Oya da Serhan ile bir yuva kurarak Sarmaşık’ta hayatlarına devam ettiler.

UFAK TEFEK CİNAYETLER

Ay yapım prodüksiyonluğunda hayata geçirilern Ufak Tefek Cinayetler dizisinin başrollerinde Gökçe Bahadır, Mert Fırat, Aslıhan Gürbüz, Bade İşçil, Osman Sonant, Yıldıray Şahinler, Ferit Aktuğ, Tülin Özen, Selim Bayraktar ve Ushan Çakır gibi önemli oyuncular yer alıyor.

Yönetmen koltuğunda Ali Bilgin’in oturduğu Ufak Tefek Cinayetler dizisinin senaristliğini Meriç Acemi yapmakta.

DİZİNİN KONUSU NE?

İlişkileri liseye dayanan ve yetişkin hayatlarında yeniden bir araya gelen dört kadının güç mücadelesinde eski kinler ve hırslar ortaya çıktıkça aralarında cinayete varan bir hesaplaşma başlar.