Arka Sokaklar 5 Ocak Var mı? Yayınlanmayacak mı?


Güncelleme: 5 Ocak 2018 : 14:16
0

Kanal D ekranlarında Cuma akşamlarının vazgeçilmez dizileri arasında olan uzun soluklu yerli dizi Arka Sokaklar kemikleşmiş seyirci kitlesi ile uzu yıllar ekranlarda kalmayı başardı. Hala da o eski günleri aratmayacak şekilde yüksek reyting oranları ile iddialı yapımlar arasında kendisine yer bulmaya devam ediyor. Yıl başı sonrası bazı yapımların yeni bölümleriyle ekranlara gelmemesi Arka Sokaklar için de kafalarda soru işaretlerinin oluşmasına neden oldu. Dizinin fanları Arka Sokaklar 5 Ocak Var mı Yok mu? Yeni bölüm ne zaman yayınlanacak gibi sorularla sosyal medyayı meşgul etmeye devam ediyor.

Oyuncu kadrosunda Zafer Ergin (Rıza Soylu), Şevket Çoruh (Mesut Güneri), Özgür Ozan (Hüsnü Çoban), Oya Okar (Selin Koçoğlu), Ozan Çobanoğlu (Hakan Çınar) gibi isimleri barındıran dizi 12 sezondur ekranlarda kalmayı başaran nadir yapımlardan. 464. Bölümü ile ekranlara gelmeye hazırlanan yapımın yeni bölümü bu hafta var mı yok mu? Yılbaşı sonrası yılın ilk haftasında yapılan anlaşmalar gibi Kanal D’de bu anlaşmaya imza atan kanallardan. Kanal olağan yayın akışını yılın ilk haftasında terk etti. Bu anlamda Arka Sokaklar 5 Ocakta ekranlara gelmeyecek. Arka Sokaklar yerine kanal Elimiz Mahkum(TV’de İlk) isimli sinema filmini ekranlara getirecek. 5 Ocak Cuma Tüm Kanalların Yayın Akışına buradan veya aşağıdaki bağlantıdan bakabilirsiniz. Peki Arka Sokakların yeni bölümünde bizi ne tür gelişmeler bekliyor? İşte Arka sokaklar yeni bölüm fragmanı…

Arka Sokaklar 464. Bölüm Özeti; Arka Sokaklar 464. Bölüm Fragmanı yayında! Selin, Rıza Baba tarafından açığa alınıyor! Selin, yeniden görevinin başına dönebilecek mi? Sinem, kirli işler peşinde koşmaya devam eder. Sinem’in yeni planları nasıl sonuçlanacak? Ekip, kendini silahlı bir kovalamacanın içinde bulur. İnsanların canına acımadan kıyan saldırgan, ekip tarafından yakalanabilecek mi? Selin’den gizli işler, bitmek bilmiyor. Son yaşanan olaylar, Selin için son nokta olmuştur. Rıza Baba, olanlar yüzünden Selin’i açığa alma kararı alır. Selin, yeniden görevinin başına dönebilecek mi?


tıkla>>>5 Ocak 2018 Cuma Yayın Akışı-Tüm Kanalların Listesi<<<tıkla


Arka Sokaklar 12 Ocak 464. Bölüm Fragmanı