Arka Sokaklar 441.Bölüm Neler Olacak? 12 Mayıs Özet ve Fragman


Güncelleme: 5 Mayıs 2017 : 15:50
0

Kanal d ekranlarının uzun soluklu dizileri arasında olan Arka Sokaklar heyecan dolu yeni bölümüyle sevenleriyle buluşmaya hazırlanıyor.Ahmet Yurdakul, Ozan Yurdakul, Sinan Yurdakul, Ömer Genç ‘in kaleme aldığı senaryo ile ekranlara gelen Arka Sokaklar 441.Bölümde neler olacak sizler için dizihaberci.com da.bizleri takip etmeye devam edin.

Geçen haftaki bölümde Sacit diye bir karakter Nehir ile evli ve erhan adında bir oğlu olan zengin bir ailedir.Fakat sahte bir kimlikle ikinci evliliğinide yapan Sacit bu evliliğinden olan ailesini okluk içinde bırakmıştır.İkinci evliliğinden olan oğlu Kerem babasının gerçek kimliğine ulaşır ve babasının yanına gider.

Kerem intikam almak için olan biteni ilk karısına anlatmaya karar verir. Oğlunu gören Sacit onu tanımıyormuş gibi davranır. Bu hareketini kaldıramayan Kerem ise hem babasını hemde ilk karısını öldürür. Haberi alan emniyet ekipleri ise kardeşinin de canına kıymadan olaya müdehale etmek için herekete geçer.

Diğer taraftan Aylin ve Hakan ın düğün hazırlıkları tüm hızıyla devam eder. İkisi de bekledikleri gün geldiği için çok heyecanlıdır. Ekip kendi aralarında para toplar ve onları balayına gönderme planları yapar.Mutlu mesut kıyılan nikah törenleri biter ve balayına doğru yola koyulurlar.