Arka Sokaklar 2018-2019 (13. Sezon) Ne Zaman Başlayacak?


Güncelleme: 8 Temmuz 2018 : 12:25
1

Arka Sokaklar 12 sezonu geride bırakarak sezon tatiline girdi 2018-2019 yeni sezon hazırlıklarını yavaş yavaş başlayan dizi yeni sezonda izleyiciyle buluşmak için can atıyor Diğer taraftan dizinin yeni sezonunda olup olmayacağı ise merakla bekleniyor Arka Sokaklar sezon 2018-2019 ne zaman başlayacak yeni sezon tarihi ne

polisiye aksiyon dram komedi ve macera türünde Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluşan Arka Sokaklar bildiğiniz gibi sezon finali yaparak tatile girdi İstanbul Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğünde görev yapan Özel Birikim hayat hikayesini ekranlara getiren Arka Sokaklar yeni sezonda yeni maceralarla evlerimize konuk olacak. dizi yeni sezonda ne zaman başlayacak.

Arka Sokaklar 2018-2019 (13. Sezon) Ne Zaman

12 sezon oynayarak Türkiye’nin uzun soluklu dizileri arasına giren Arka Sokaklar genel itibariyle Eylül ayında sezon başlangıcını yapmaktadır. Her sezon da Ortalama 40 bölüm ile izleyici karşısına çıkan yapım şuan için 485 bölüm oynamıştır. Arka Sokaklar almış olduğu ödüller ile de dikkat çekmiştir. Özellikle Antalya Büyükşehir Belediyesi ile Antalya Kültür Sanat Vakfınca düzenlenen 2011 Antalya televizyon ödüllerinde en iyi polisiye dizi ödülünü almıştır. akabinde ise magazin gazetecileri Derneği’nin Altın objektif ödüllerinde özel başarı ödülünü 2016 yılında almıştır.

Son zamanlarda çıkan “Arka Sokaklar yeni sezonda olmayacak” haberleri dizinin fanlarını üzülmüştür. Özellikle Kanal D’nin de içinde bulunduğu Doğan Medyanın satışından sonra Doğan Medya grubunda olan Medya kuruluşlarında özellikle yayın akışlarında birçok değişiklik meydana gelmiştir. Bu anlamda Arka Sokaklar’ın da Kanal D’nin yeni sezon yayın akışından çıkartılacak haberleri ayyuka çıkmış, bu konu ile ilgili dizinin fanları açıklama beklemektedir.

[kirmizitext]Arka Sokaklar Hüsnü Öldü mü Ölecek mi? Özgür Ozan Diziden Ayrılacak mı? için tıklayınız[/kirmizitext]

Son olarak şunları söyleyebiliriz. Arka Sokaklar dizisi eğer yayın akışından çıkarılmak gibi bir durum söz konusu olmazsa 2018 yılı Eylül ayında yayın akışına başlayacak. Sevilen dizi Arka Sokaklar tahminlerimize göre 17 Eylül Pazartesi günü 386. bölümü ile yeni sezona start verecek.

1 YORUM

Comments are closed.