Aref Yalan mı Söyledi? Bizi Kandırdı mı? Yılan Zehirsizdi İddiası!


Güncelleme: 18 Temmuz 2018 : 11:36
0

Geçtiğimiz günlerde bir otelde gösteri hazırlığında iken kobra yılanının sokması sonucu apar topar hastaneye oradan da Mısır’a panzehir’i almaya giden Aref, arkasında bir çok soru işaretlerini de bırakmış oldu. Star Yazarı Ersoy Dede konuyu köşesine taşıdı ve şu soruları sordu. Aref bizi kandırdı mı? Aref’i sokan kobra yılanı zehirsiz miydi?

Aref’in büyük uğraşlar sonucu vize alınmasından sonra Mısır’a yola çıkmasının ardından Hastanedeki raporu basına yansımış ve bu raporu Dede köşesine taşımıştır. Rapora bakarak iddiasını dile getiren Ersoy Dede, “arı sokması’ kadar risk altında Aref… Ayrıca, sahiden de, ısırdığında öldürme riski olan bir yılanla gösteri yapabileceğine inanan olmuş muydu? ” dedi. İşte Ersoy Dede’nin o yazısı;

Senelerdir adını duymadığımız bir genç vardı. Aref isimli bir illüzyonist.. Acun’un yarışma programlarından ünlenmiş garip davranışları olan biri..  Seneler sonra karşımıza, ‘Kobra yılanı soktu’ haberiyle çıktı.. Dendi ki, iki saat içinde Mısır’a gidip o panzehiri alamazsa ölecek.. Ve de Mısır vize vermiyor.. Yani gencecik adam gözlerimizin önünde ölüp gidecek.. Derken Sağlık Bakanlığı ambulans uçakla genç şovmeni Mısır’a yolladı.. O havadayken, Aref’in epikriz raporu yansıdı basına..

Aref’i sokan Kobra yılanı zehirli değil miydi yoksa?

“… nörolojik muayenesinde olağandır. Duyu motor defisit bulunmamaktadır. Kraniyal muayene olağandır. Patolojik refleks yoktur.. Hastanın ön kolu atele alıp lezyon bölgesi işaretlenmiş olup…” Türkçesi.. Sinirsel sistemi etkileyen bir durum yoktur.. Duyu motorlarda zayıflık yoktur.. Isırık olan bölge tedavi altına alınmıştır.. Yani ‘arı sokması’ kadar risk altında Aref..

Anlayacağınız bu genç illüzyonist işi büyütmüş ve bir sahne dolusu adamı değil, aralarında devletin de olduğu bir ülke dolusu insanı kandırmış durumda bu defa..  Ayrıca, sahiden de, ısırdığında öldürme riski olan bir yılanla gösteri yapabileceğine inanan olmuş muydu?

Tüm bu gelişmelerden sonra akıllara; Aref bizi kandırdı mı, yalan mı söyledi, hem Türkiye halkını hem de devlet büyüklerini mi kandırdı? soruları geldi. Bakalım zaman bizlere ne gösterecek.