Aref Ghafouri Öldü mü, Ölecek mi? Aref’i Kobra mı Soktu!


Güncelleme: 16 Temmuz 2018 : 09:59
0

Bir zamanlar Yetenek Sizsiniz programına katılarak herkesi kendisine hayran bırakan sihirbaz Aref hakkında şok bir bilgi kulisleri salladı. Aref bir gösteri hazırlığında zehirli olması ile ünlü kobra yılanı tarafından sokulmuş.

Kobra yılanının soktuğu ünlü sihirbaz Aref, ölümle pençeleşiyor. Acun’un programlarında sihirbazlık gösterileriyle tanınan Aref Ghafour’ı kobra yılanı soktu. Birkaç saat içerisinde iğnesi yapılmazsa Aref’in zehirleneceği ve hayatını kaybedebileceği belirtiliyor.

PANZEHİRİN 8 SAAT İÇİNDE ALINMASI GEREKİYOR!

Sağ kolunun bileğe yakın kısmından ısırılan Aref’in sağlığına kavuşması, Mısır’da bulunan panzehirin 8 saat içinde alınmasına bağlı. Son dakika bilgileri sizlerle olacaz. Aref ile ilgili bilgiler geldikçe haberimiz güncellencektir. Geceyi Antalya’da hastanede geçiren Aref bakanlığında devreye girmesi ile Mısır veya Fransa’ya götürülecek. Panzehir’in bu iki ülkede bulunması vize işlemlerini de hızlandırdı.

Aref için şuan havaalanında özel bir ambulans bekletiliyor. Vize işlemlerinin hızlanması için de bakanlık devreye girdi. Antalya’da otellerde gösteri yapan Aref, bir gösteriye hazırlanırken kobra yılanı tarafından bileğine yakın bir noktadan ısırıldı. Issırılma anında hemen müdahale edilen Aref hemen hastanaye kaldırıldı.

Hastanede Aref’i ziyaret eden Antalya Sağlık Müdürü Dr. Ünal Hülür, panzehirin Mısır ve Fransa’da olduğunun bilgisi aldı. Hemen panzehiri getirtmek için devreye girdi ancak bunun 24 saati bulacağından Aref’i Mısır’a göndermek daha doğru oalcaktır. Mısır’ın ise Türk vatandaşlarına vize uygulaması nedeni ile vize işlemleri de uzamaya başladı.