Aralık Ayında Netflix’te Yayınlanacak Diziler


Güncelleme: 20 Kasım 2018 : 20:44
0

Artık televizyonun yerini alan Netflix, aralık ayında da izleyici kitlesine yepyeni ve birbirinden kaliteli yapımlar sunmaya devam ediyor. Aralık ayında yayınlayacağı içerikleri duyuran Netflix, platformda yayınlanacak olan ilk Türk dizisi “The Protector”a da yer vermiş.

İşte Aralık ayında Netflix’te yayınlanacak olan içerikler;

The Protector- Hakan: Muhafız

14 Aralıkta yayınlanacak olan Netflix’in ilk Türk dizisi Hakan: Muhafız, genç bir adamın kendisine verilen güçler sayesinde karanlık ve kötü güçlerle savaşmasını konu alıyor. İlk Türk süper kahraman dizisi olma özelliğini de taşıyan Hakan: Muhafız’ın başrolünde başarılı oyuncu Çağatay Ulusoy yer almaktadır. Uzun zamandır ülkemizde merakla beklenen dizi, 14 Aralıkta tüm dünya ile aynı anda Netflix’te yer alacak.

Dogs Of Berlin

7 Aralıkta yayınlanacak olan Dogs Of Berlin, 10 bölümden oluşan bir Alman yapımı olarak karşımıza çıkacak. Başrollerinde Fahri Yardım ve Sebastian Achilles’in yer alacağı dizinin konusu, ünlü bir futbolcunun öldürülmesi ile başlıyor. Futbolcunun ölümü ile birbirlerinin tam zıttı olan iki polis, Berlin’in yer altı suç örgütleri ile mücadele etmeye başlar.

Perfume

2006 yılında filmi yapılan Perfume, bu defa dizi olarak 21 Aralıkta Netflix izleyicilerinin beğenisine sunulacak… Aşırı koku alma duyusuna sahip bir adam, yatılı bir kız okulundaki kızları öldürüp onlardan kusursuz bir koku elde etmeye çalışmaktadır. Daha önce filmi oldukça beğenilen Perfume, bakalım Netflix izleyicilerinden tam not alabilecek mi?

Inside The Real Narcos

14 Aralıkta Netflix platformunda yayınlanacak olan Inside The Real Narcos’un konusu şu şekildedir; Özel Kuvvetler askeri olan Jason Fox, operasyonları aydınlatabilmek adına Meksika, Kolombiya ve Peru’da ki uyuşturucu kartellerinin arasına sızar.

 

Yeni Sezonlar da Aralıkta Netflix’te!

Yalnızca yeni diziler değil, ayrıca bazı mevcut dizilerin yeni sezonları da Netflix’te olacak! İşte Netflix’te yeni sezona başlayacak diziler;

Travelers- 3.Sezon

14 Aralıkta 3. Sezonu yayınlanacak olan Travelers’te Grant MacLaren ve gelecekten gelen ekibi, Yapay Zeka’nın her geçen gün artan gücü ile uğraşmak zorundadır.

 

 

Fuller House- 4. Sezon

14 Aralıkta 4. Sezonu ile yayın hayatına devam edecek olan Netflix’in komedi dizisi Fuller House, yine tüm eğlencesi ile izleyiciler ile olacak. DJ ve Steve’in arasındaki aşkın daha da alevleneceği yeni sezonda komedi dozu bir hayli artacağa benziyor.