Altın Tepsi Dizisi Nerede Çekiliyor İşte Tüm Ayrıntılar


Güncelleme: 10 Ağustos 2017 : 19:28
2

Atv’nin 2017-2018 sezonu için hazırladığı yeni dizisi Altın Tepsi’nin çekimleri nerede yapılıyor? Altın Tepsi dizi seti nerede kuruluyor? İşte tüm ayrıntılar…

Atv yeni sezona oldukça iddialı bir giriş yapmaya hazırlanıyor. Kırgın Çiçekler, Kanatsız Kuşlar, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Aşk ve Mavi gibi birçok projenin yanında yeni sezon için hazırladığı Seven Ne Yapmaz, Nerdesin Birader, Sen Anlat Karadeniz ve Cennet’in Gözyaşları gibi iddialı dizilere de ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.

Başrollerini Talat Bulut ve Onur Tuna’nın paylaşacağı  dizinin senaryosunu Melis Civelek kaleme alacak. Kadın başrol oyuncusu belli olmayan dizinin oyuncu arayışları devam ediyor.

Çekimlerine ağustos ayının sonunda başlanacak olan Altın Tepsi, en geç Ekim ayında ekranlarda olacak.

Altın Tepsi dizi seti nerede kuruluyor?

Merakla beklenen dizinin İstanbul’da çekileceği edindiğimiz bilgiler arasında. Cemiyet hayatının tanınmış isimlerinin karanlık dünyalarını konu alacak olan dizinin çekimleri İstanbul’un lüks semtlerinde gerçekleşecek. Net adresi dizi başlayınca sitemizden duyuracağız.

Bol aksiyon ve entrikalı bir dizi olmasını bekliyoruz. Dizinin tanıtım fragmanı yayınlanır yayınlanmaz sitemizde yer alacaktır.

Altın Tepsi dizisi oyuncuları Onur Tuna ve Talat Bulut bu alanda oldukça başarılı isimler. Özellikle Onur Tuna’ya eşlik edecek kadın oyuncu için titiz bir çalışma yürütülüyor.

Sizce Onur Tuna’nın partneri kim olmalı? Diziyle ilgili görüşlerinizi yorum kısmında bizlerle paylaşabilirsiniz.

Altın Tepsi Dizisi Oyuncu Kadrosu-Tüm Oyuncular Ve Rolleri

2 YORUMLAR

Comments are closed.