Aliya Dizisi Milena Kim? Gerçek Adı Oynadığı Diziler


Güncelleme: 22 Eylül 2017 : 00:18
1

Aliya dizisinde Slobodan Miloseviç’in eşi Milena rolündeki oyuncu kim? Aliya dizisinde Milena karakterini canlandıran oyuncunun gerçek adı ne? Daha önce hangi dizilerde oynadı?

Son zamanların en çok konuşulan ve en çok emek verilen yapımlarından birisi olan Aliya dizisi yeni bir oyuncuyu daha kadrosuna dahil etti. Dizide Sırbistan ve eski Yugoslavya’nın Cumhurbaşkanı olan Slobodan Miloseviç karakterinin eşi Milana karakterini Melda Arat canlandıracak.

Aliya Dizisi Oyuncuları? Kim Kimdir? Konusu ve Oyuncu Kadrosu

Aliya dizisi, hiç kuşkusuz yeni sezondaki en fazla emek harcanan dizilerden birisi oldu. Dizi için Bosna Hersek’te set kuran TRT 1 ekibine Aliya İzzetbegoviç’in oğlu da teşekkürlerini ve şükranlarını sunarak memnuniyetini dile getirmişti.

Aliya Dizisi Milena Kim? (Melda Arat Kimdir?)

1970 doğumlu olan oyuncu Çiçek Taksi dizisindeki Avukat Selcan rolüyle tanınmaya başlanmıştır. İlk ciddi televizyon deneyimi olmasına rağmen dizi ile birlikte büyük beğeni kazanmıştır. Hem Yılzdız Teknik Üniversitesinin Restorasyon bölümünden hem de Mimar Sinan Üniversitesinin Matematik bölümünden mezun olmuştur.

Olacak O Kadar, Umutsuz Ev Kadınları gibi dizilerde rol alan oyuncu Arka Sokaklar dizisinin ilk sezonlarında Mesut komiserin eski karısı Tunç’un annesi rolünü canlandırmıştır. Ardından senaryo gereği ölerek diziden ayrılmıştır.

2015 yılında Kafes isimli sinema filminde rol almıştır. Atv ekranlarının en çok sevilen ve izlenen dizisi Kırgın Çiçekler’in ilk bölümlerinde Cemre karakterinin de annesini canlandırmıştır.

Sizce Milena karakteri ünlü oyuncuya yakışmış mı? Melda Arat’ı yeniden ekranlarda gördüğünüz için mutlu musunuz? Aliya dizisinde yer almasını istediğiniz başka oyuncu var mı? Görüş ve önerilerinizi bizimle paylaşabilirsiniz.

Aliya Dizisinin Çekimleri Nerede Yapılıyor? Aliya Dizisi Konusu Ne?

Comments are closed.