Aliya Dizisi İzlendi mi? Tuttu mu? Reytingleri Nasıl?


Güncelleme: 30 Ocak 2018 : 09:26
9

Aliya Dizisi İzlendi mi? Aliya’nın reytingleri nasıl? Trt 1’in biyografi ve tarih türünde ekranlara getirdiği yeni dizisi 30 Ocak Salı günü ilk ekran macerasına çıktı. Bosna Hersek Cumhuriyeti’nin kurucusu ve ilk Cumhurbaşkanı Alija İzetbegovic’in gençlik döneminde eşi Halida Hanım ile birbirlerine âşık oldukları andan vefatına kadar geçen 1944-2003 yılları arasındaki yaşam öyküsünu anlatan dizi Salı günü çok sağlam yapıtlarla mücadele ediyor. Aliya dizisi bu mücadeleden reytinglerini arttırarak mı çıkacak yoksa bu yarışta hezimete mi uğrayacak?

[kirmizitext]Aliya Dizisinin Çekimleri Nerede Yapılıyor? Aliya Dizisi Konusu Ne? için tıkla[/kirmizitext]

Oyuncu kadrosunda Yurdaer Okur, Görkem Yeltan, Dilşad Çelebi, Berke Üzrek, Fatoş Kabasakal, Ümit Olcay, Emrah Girgin, Volkan Özdaş, Murat Prosciler gibi isimleri barındıran ve senaryosunu Ahmet Tezcan’ın yazdığı Aliya dizisi Ahmed İmamoviç’in yönetmenliğinde ekranlara gelitor. Sancak Medya’nın yapımcılığında hazırlanan dizi izlenip izlenmemesi aslında aynı gün ekranlara gelen dizilere de bağlı biraz. Aliya dizisi Salı günleri Ufak Tefek Cinayetler, Kadın, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ve Kızlarım İçin dizileri ile mücadele ediyor. Dizimin ilk bölümde nasıl bir reyting oranı aldığı ise merak konusu. Trt 1’in yeni dizisi Aliya’nın reyting sonuçlarını buradan veya aşağıdaki bağlantıdan takip edebilirsiniz.

[kirmizitext]30 Ocak 2018 Salı Reyting Sonuçları-Ufak Tefek Cinayetler mi Eşkiya mı? için tıkla[/kirmizitext]

Aliya Dizisi Tanıtım Fragmanı İzle

9 YORUMLAR

  1. Dizi çok güzel ama dikkatimi çeken bir konu oldu Türkiye Cumhurbaşkanı nın alia ile görüşmesinde alia ayak ayak üstüne atmış vaziyette TC Cumhurbaşkanı alia nın karşısında çok pasif görünüyor bu hiç yakışık almamış Türkiye çok kuçümsenmiş bu konularda daha hassas davranılması gerekirdi

  2. Dizi yavas baslamis olabilir ama aliya muhtesem bir sahsiyet. Umarim bu dizinin kiymeti bilinir.

  3. Alıja dizisi çok sıkıcı başladı. Çok ağır ve hareketsiz. Böyle devam ederse bence tutmaz bu dizi. Seyrederken insanın uykusu geliyor. Özellikle boşnak şarkılarını sık sık dinletmeleri de gereksiz. Kafa şişirici.

Comments are closed.