Alışveriş Melekleri Simay Tokatlı Kim? Yaşı İşi Sevgilisi


Güncelleme: 12 Kasım 2017 : 03:53
1

Kendisini İşte Benim Stilim yarılmasıyla tanıdığımız Simay Tokatlı yine bir moda yarışmasıyla izleyici karşısına çıktı. Kanal D’nin iddialı yarışma programı Alışveriş Melekleri’nde boy gösteren Simay Tokatlı kimdir? 

İlk olarak Tv8’in sıra dışı yarışma programı Fenomen’de yer alan Simay Tokatlı daha sonra İşte Benim Stilim ve yayın hayatına devam eden Alışveriş Melekleri isimli programda tarzını yarıştırmaya devam ediyor. Yarışmanın iddialı isimlerinden Simay Tokatlı hakkında tüm merak edilenleri sizler için araştırdık.

Alışveriş Melekleri Simay Tokatlı Kim?

Genç yarışmacı 1993 yılında İzmir’de dünyaya gelmiştir. Eğitimini İzmir Ekonomi Üniversitesi Moda ve Tekstil Bölümünde tamamlamıştır. Küçük yaştan beri moda ikonu olmayı hayal ettiğini söyleyen  Simay Tokatlı,ilk olarak Tv8 ekranlarında yayınlanan Fenomen yarışması ile tanınmıştır.

Sonrasında  sunuculuğunu Öykü Serter’in üstlendiği  jüri koltuğunda Nur Yerlitaş, İvana Sert, Kemal Doğulu ve Kerimcan Durmazın yer aldığı İşte Benim Stilim yarışmasında 1. olmuştur.

Şimdilerde İvana Sert ve Kemal Doğulu’nun jüri üyeliği yaptığı Alışveriş Melekleri yarışma programında Nihal Candan ve Ayşegül Doğan ile yarışmaktadır. Tarzına güvendiğini ve bu konuda iddialı olduğunu her fırsatta dile getiren yarışmacıya bizde başarılar dileriz.

Alışveriş Melekleri Simay Tokatlı’nın tarzını nasıl buluyorsunuz? Sizin yarışmadaki favori isminiz kim? Yarışmada başka hangi isimleri görmek istersiniz? 

 

 

Comments are closed.