Alışveriş Melekleri Nihal Candan Kim? Yaşı Sevgilisi Mesleği


Güncelleme: 12 Kasım 2017 : 03:26
0

Son olarak Survivor 2016 gönüllüler takımında yarışan Nihal Candan uzun bir aranın ardından tekrar bir yarışma programıyla ekranlara döndü. Kanal D’nin yeni stil yarışması Alışveriş Melekleri’nde izlediğimiz Nihal Candan kimdir? Kariyeri, özel hayatı ve daha önce katıldığı yarışmalar hakkında tüm merak edilenler…

Katıldığı yarışma programlarıyla fenomen bir hale gelen Nihal Candan ilk olarak Bu Tarz benim isimli moda yarışmasının 2. sezonunda yer aldı. Daha sonra İşte Benim Stilim Allstar’a katılmış ve 2. olmuştur.

Alışveriş Melekleri Formatı Nasıl-Nasıl Başvuru Yapılır – Jüri Üyeleri Kim

2016 yılında Survivor gönüllüler takımında yarışmış fakat beklenen performansı gösteremediği için ilk haftalarda elenmiştir.

Sempatik tavırlarıyla dikkat çeken Nihal Candan, sosyal medya hesabından paylaştığı cesur pozlarıyla da adından oldukça söz ettirmiştir.

Alışveriş Melekleri Nihal Candan Kimdir?

İddialı yarışmacı 1995 yılında Mersin’de doğmuştur. Eğitimine Beykent Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde devam etmekte ve aynı zamanda  güzellik merkezi işletmektedir. 2014 yılında katıldığı Bu Tarz Benim yarışması ile ünlenen Nihal Candan, daha sonra İşte Benim Stilim AllStar yarışmasına katılmış ve 2. olmuştur.

Survivor 2016 gönüllüler takımında yer alan Candan, Kanal D ekranlarında yayın hayatına başlayan İvana Sert ve Kemal Doğulu’nun jüri üyeliği yaptığı Alışveriş Melekleri yarışma programında Ayşegül  Doğan ve Simay Tokatlı ile yarışmaktadır.

Siz Nihal Candan’ın tarzını nasıl buluyorsunuz? Alışveriş Melekleri yarışmasında sizin favoriniz kim? Simay Tokatlı, Ayşegül Doğan ve Nihal Candan arasında en tarz bulduğunuz isim kim?