Alişan ve Eda Erol’u Ayıran O Dizi!


Güncelleme: 12 Eylül 2017 : 00:26
1

Alişan ve Eda Erol neden ayrıldı? Alişan ve Eda Erol’un ayrılmasına dizi mi sebep oldu? Eda Erol yeni sezonda bir dizide mi rol alacak? Eda Erol hangi dizide oynayacak?

Atv ekranlarının en çok izlenen programlarından birisi olan Esra Erol’da programının sunucu Esra Erol’un kardeşi Eda Erol ile Alişan arasında uzun süredir bir aşk yaşanıyordu. Esra Erol’un tanıştırdığı ikili, yakın zamanında dünya evine girecekti. Hatta çiftin nikah şahitliğini de Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan yapacaktı.

Eda Erol ve Alişan aşkı devam ederken Alişan, bir gazeteye verdiği röportajda güzel bir kadınla evlenmek istemediğini, eşinin çok dikkat çekmesinin onu rahatsız edeceğini söyledi. Ayrıca nişanlısının terliğini ayağına getirmesi gerektiğini ve çalışmamasını istediğini de özellikle belirtti.

Alişan’ın bu sözleri, kamuoyunda büyük yankı uyandırdı. Ardından gözler ikiliye çevrilmişti. Eda Erol ise haberin onu incitmediğini ve güzellik kaygısı taşımadığını söylemişti. Ancak bu olayın üzerinden çok fazla zaman geçmeden ayrılık haberi duyuldu.

Eda Erol, yaz tatilini ablası Esra Erol ile birlikte yurt dışında geçirdi. Yurt dışından döndükten sonra da Alişan ile ilgili olumsuz yorumlar almaya devam etti. Birden sosyal medya hesabını askıya alan Eda Erol, açtıktan sonra da Alişan ile yollarını ayırdığına dair bir fotoğraf paylaştı. Ancak ablası Bihter Erol, kardeşinin hesabının çalındığını iddia etti. Daha sonra paylaşımını kaldırması dikkatleri daha da üzerine çekti.

Olayın duyulmasının ardından Alişan sosyal medya hesabında ayrıldıklarını doğruladı. Ancak Eda Erol’a karşı saygısının devam ettiğini ve kötü yorumlar istemediğini de özellikle belirtti. Eda Erol cephesi ise sessizliğe büründü. Alişan’ın babasının Eda Erol hakkında “Kendisini artist zannediyor galiba” dediği de iddia edildi.

Eda Erol ve Alişan ayrılığında ilk önce Eda Erol’un eski sevgilisi Ogan Şenyolcu’nun parmağı olduğu söylense de Eda Erol’un bir dizi teklifini kabul ettiği için ayrıldıkları magazin kulislerinde konuşulmaya başlandı. Alişan eşinin çalışmasını istemediğini söylemişti. İkilinin arasının bu olaydan beri bozuk olduğu da söyleniyor.

Eda Erol, geçtiğimiz sezonda Kanal 7’nin günlük dizisi Elif’te rol almıştı. Yeni sezondaki dizisi ise Atv ekranlarında olabilir. Konu ile ilgili araştırmalarımız sürüyor.

Siz ünlü çifti yakıştırıyor muydunuz? Bir dizi yüzünden boşanmak sizce ne kadar doğru? boşanmaya sebep bir dizi mi yoksa başka bir şey mi?

1 YORUM

  1. Eda ablayi programda görmekten memnun kalırdim. Mesela bir söyleyişi programı olabilir veya bir fastfood veya bir bilgi programı olabilir. Birazda eda ablayi gorelim canım.

Comments are closed.