Ali Ekber Cevahir dizisi oyuncu kadrosu ve konusu


Güncelleme: 6 Temmuz 2017 : 23:35
2

Yayında olan dizilerden istediği keyfi alamayan yeni heyecan ve öykü arayan izleyicilere güzel haberi şimdiden verelim Ali Ekber Cevahir yeni sezonda başlıyor.

Kadir İnanır’ın başrolünde yer alacağı projenin oyuncu kadrosu ve konusu hakkında merak edilen tüm soruların yanıtını sizler için araştırdık. Temmuz ayında çekimlerine başlanacak olan dizi Eylül ayında ekrana gelecek.

Galata civarında bir mahallede 3 bir aileyi ve bu mahallede yaşananları konu alacak olan dizi Ali Ekber Cevahir çok yakında ekranlarda olacak. Dizi henüz başlamadan merak edilmeye başladı bile. Dizinin oyuncu kadrosu ise en çok dikkat çeken ayrıntılardan. Sizler için dizinin oyuncu kadrosu netleştikçe haberimizi güncelliyoruz. Şuan en güncel oyuncu kadrosunu haberimizden öğrenebilirsiniz.

 

Ali Ekber Cevahir dizisi oyuncu kadrosu

Ali Ekber Cevahir (Galatalı Eşref) Kadir İnanır Kimdir?

Usta oyuncu Kadir İnanır, dizide 3 kız evlat sahibi bir kabadayı olan Galatalı Eşref karakterini canlandıracak. Çocuklarını korumak adına mahallesi ve çevresiyle verdiği çatışma konu alınacak.

Ali Ekber Cevahir Eda Ece kimdir?

Genç oyuncu Eda Ece dizide Galatalı Eşref’in (Kadir İnanır) en büyük kızı rolünde izleyici karşısına çıkacak.

Ali Ekber Cevahir Gürkan Uygun Kimdir?

Ali Ekber Cevahir Berk Harman Kimdir?

Ali Ekber Cevahir Hande Erçel Kimdir?

Ali Ekber Cevahir Tolgahan Sayışman Kimdir?

Ali Ekber Cevahir dizisinin konusu

Bir dönem dizisi olarak ekrana gelecek olan Ali Ekber Cevahir, oyuncu kadrosuyla şimdiden dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Kadir İnanır gibi başarılı bir ismin projede rol alacak olması dizinin sezona 1-0 önde başlayacağını gösteriyor.

Senaryosunu Ece Umay Mit, Esen Ali Bilen ve Emre Ercan üçlüsünün birlikte üstlendiği dizinin yapımcılığını Faruk Turgut yapacak. Kadir İnanır dizide Galatalı Eşref isminde bir kabadayıya hayat verecek. Galatalı Eşref 3 kız çocuğu sahibidir. Kızlarını korumak ve temiz yetiştirmek için çevresiyle verdiği mücadele dizinin ana konusu olacak.

Comments are closed.