Aleyna Tilki Survivor 2018’de Olacak Mı?


Güncelleme: 11 Mart 2018 : 14:14
1

Son zamanların en çok konuşulan isimlerinden birisi olan Aleyna Tilki hakkında oldukça ilginç bir iddia ortaya atıldı. Aleyna Tilki, Survivor 2018 kadrosuna katıldı mı? Aleyna Tilki Survivor 2018’de yarışacak mı?

16 yaşında Emrah Karaduman ile birlikte çıkarmış olduğu Cevapsız Çınlama isimli single çalışmasıyla adından söz ettiren Aleyna Tilki, birçok kişi tarafından eleştirilse de şarkısı en çok dinlenen sanatçı olmayı başardı. Konserlerinde de yoğun bir ilgi yakalayan sanatçı, Sen Olsan Bari isimli şarkısıyla da müzik listelerine hızlı bir giriş yaptı.

Çalışmaları çok sevilen sanatçının yeni sezonda birçok dizi teklifi aldığı iddia ediliyordu. Ancak dizilere derslerinden dolayı henüz onay vermeyen Aleyna Tilki’nin gelecek sezonda Survivor 2018 kadrosu için teklif aldığı ve değerlendirildiği iddia edildi.

Aleyna Tilki, henüz 17 yaşında olduğu için ailesinden uzun süre ayrı kalması bu formatta zor olacak gibi görünüyor. Ayrıca konunun magazin kulislerinde çok konuşulmaya başlanmasının ardından Acun Ilıcalı da konu ile ilgili açıklama yaptı.

 

Acun Ilıcalı, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Survivor 2018 kadrosu için kimseye teklif götürülmediğini ve henüz kesin bir gelişme olmadığını ifade etti. Ancak bundan aylar önce Survivor All Star’ı yeniden ekranlara getireceğini söyleyen yapımcının bu açıklaması Aleyna Tilki hayranlarının sorularını cevapsız bıraktı.

 

Eğer 2018 yılında yapılacak olan Survivor, enlerin Survivor’ı şeklinde bir All Star yarışması olacaksa Aleyna Tilki bu grupta yer almayacaktır. Zaten zorlu iklim koşullarına sahip olan bölgede ada yaşantısını iyice zorlaştıran Acun Ilıcalı ve ekibinin kuralları 17 yaşında bir genç kıza ağır gelecektir. Ayrıca Aleyna Tilki’nin lise öğrenimi de devam etmektedir.

 

Aleyna Tilki, 2018 Survivor’ında yer alamasa da bundan sonra ekrana gelecek Survivor’lardan birisinde yer alabilir. Çünkü sanatçının ilk çıkışı da yine Acun Ilıcalı’nın yapımcısı olduğu Yetenek Sizsiniz Türkiye programında olmuştu. Yani bundan sonra da Acun Ilıcalı projelerinde yer alabilir.

Sizce Aleyna Tilki Survivor 2018’e katılmalı mı? Aleyna Tilki’yi Survivor 2018 kadrosunda görmek ister misiniz? Görüşlerinizi bekliyoruz.

1 YORUM

Comments are closed.