Aleyna Tilki Adı Efsane’ye Katılacak mı? Aleyna Tilki Kim yaşı boyu kilosu


Güncelleme: 30 Mayıs 2017 : 10:08
0

Kanal d ekranlarının sevilen dizisi Adı Efsane de sürpriz ayrıklıkların yaşandığını daha önce duyurmuşrtuk. Başrollerinde Erdal Beşikçioğlu, Gökçe Bahadır ve Rojda Demirer’in bulunduğu dizi 20.bölümde başrolleriyle yollarını ayıracak.

Dizi gençlik dizisi halini alacak. Şirket yeni isimlerle anlaşma yapmak için kolları sıvadı ve Adı Efsane Aleyna Tilki’ ye teklif götürdü.

Ünlü şarkıcı Aleyna Tilki’yi kadroya ekleme çabasında olan yapım şirketine Aleyna Tilki ne cevap verecek henüz netleşmedi.  Cumartesi akşamlarının vazgeçilmezi Adı Efsane’nin teklifini ünlü şarkıcı kabul edecek mi? Kısa süre içinde cevabını verecek olan şarkıcıya göre yeni teklif götürülecek isimler var.

Peki Aleyna Tilki Kimdir? Kaç yaşında? 28 Mart 2000 de Konya da dünyaya geldi. 1.65 boyunda bir kardeşi var. Küçük yaşına rağmen söylediği bir şarkı ile ünlü oldu. Hayran kitlesini her geçen gün arttıran Aleyna Tilki şarkıcılıktaki başarısını dizi sektöründe de gösterebilecek mi? Sizce Adı Efsane ye Aleyna Tilki gelmeli mi?