Ailem Odam ve Ben Sunucusu Cansu Yurtseven Kimdir?


Güncelleme: 23 Şubat 2018 : 15:37
0

Trt1’in sevilen projesi Ailem Odam ve Ben programında bir değişiklik oldu. Programın önceki sucusu ile yollarını ayıran yapımcı Cansu Yurtseven ile anlaştı. Peki yeni sunucu Cansu Yurtseven kimdir?

Cansu Yürtseven Psikolog-Psikoterapist-Aile Terapisti-Çift Terapisti olarak kariyerine devam etmektedir.Lise eğitimini Mev Kolejinde tamamlayan Cansu Yurtceven İstanbul Bilgi Üniversitesi’nde İngilizce Psikoloji bölümünden 2016 yılında mezun olmuştur. Daha sonra pek çok alanda ve kurumda staj yapan Cansu Yurtseven, ilk stajını Florya Neş’e Erberk Joyful House anaokulunda yapmıştır.

[mavitext]Ailem Odam Ve Ben Nasıl Başvurulur? Başvuru Formu Ve İletişim için tıkla[/mavitext]

2014 yılında Çağlayan Adalet Sarayı’nda stajı adli psikolog olarak yapmıştır. Radyo programı yapmış ve bu programda Kadın-Erkek İlişkileri, beden dili ve iletişim becerileri konulu sunuculuk yapmıştır. Miilli Eğitim Bakanlığının bünyesinde yapılan bir projede, projede uygulayıcı ve asistan olarak görev almıştır.

Cansu yurtseven 15 Kasım 1993 doğumludur ve bekardır. Cancu yurtseven alanında çok önemli setifikalara sahiptir. Ankara gelişim envanteri (agte),bender gestalt görsel motor algılama testi,benton kognıtıf fonksiyonlar ve görsel hafıza testi,cattel 2a zeka testi (cattel culture free ıntellıgence test),cattel 3a zeka testi,gessel testi,metropolıtan okul olgunluğu testi,frostıg,burdon dıkkat testi,d2 dikkat testi,louısa duss psikanalitik öykü testi,çocuk çizimlerinin pedagojik değerlendirmesi,bir insan çiz testi,cat algı testi gibi birçok sertifika almıştır. Ailem Odam ve Ben Sunucusu Cansu Yurtseven Resimleri aşağıda

[kirmizitext]Ailem Odam ve Ben Eski Sunucusu Gözde Erdoğan Kimdir? için tıkla[/kirmizitext]

Ailem Odam ve Ben Sunucusu Cansu Yurtseven Resimleri