Aileler Yarışıyor Yeniden Başlıyor! Hangi Kanalda Hangi Günler Yayınlanacak?


Güncelleme: 30 Kasım 2018 : 17:56
0

Ekranların sevilen yarışma programlarından Aileler Yarışıyor yeniden başlıyor!

Aileler Yarışıyor programı ne zaman başlıyor? Aileler Yarışıyor programını kim sunacak? Aileler Yarışıyor programı hangi kanalda hangi günler yayınlanacak? İşte bütün bu soruların cevapları…

NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Aileler Yarışıyor programı 3 Aralık Pazartesi gününden itibaren ekranlardaki yerini almaya hazırlanıyor.

HANGİ GÜNLER YAYINLANACAK?

Staff Film prodüksiyonluğunda yayınlanacak program hafta içi her gün saat 15.45’te ekranlarda olacak.

PROGRAMIN SUNUCUSU KİM?

Aileler Yarışıyor programının sunuculuğunu ünlü oyuncu ve sunucu Ufuk Özkan gerçekleştirecek. Program TRT ekranlarında yayınlanacak.

AİLELER YARIŞIYOR NASIL BİR YARIŞMA?

İlk olarak 1977 yılında yayınlanmaya başlanan Aileler Yarışıyor, 63 ülkede izleyiciler ile buluşuyor.

Dünyanın en çok sevilen ilk üç yarışma programı arasında gösterilen Aileler Yarışıyor’da günlük hayattan çok basit soruların sokaktaki 100 kişiye sorulması sonucu alınan en popüler cevapları yarışmacılar bulmaya çalışıyor. Ve final etabındaki büyük ödülü kazanmak için yarışıyor.

UFUK ÖZKAN KİMDİR?

Ufuk Özkan, 11 Nisan 1975 tarihinde Almanya, Jugenheim, Seeheim’de doğmuştur. Aslen Samsun’un Tekkeköy ilçesinin Hamzalı Köyündendir. 12 yaşında Türkiye’ye gelmiştir.

Samsun Belediye Konservatuarı Tiyatro Bölümü’ne devam etti. 1994 yılında İstanbul’a geldi. 2001 yılında İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümünden mezun oldu. Öğrencilik yıllarında animatörlük ve palyaçoluk yapmıştır.

İstanbul Şehir Tiyatrosu, Tiyatro Kılçık, Asuman Dabak Tiyatrosunda çalışmıştır. 2005 – 2007 yılları arasında “Emret Komutanım” adlı dizide Sarp Levendoğlu, Demet Evgar, Seda Akman, Arda Kural, Sermiyan Midyat, Engin Hepileri, Orçun Kaptan, İsrafil Köse, Şebnem Schaefer, Nil Erkoçlar, Cengiz Küçükayvaz ile beraber oynadı.

GENİŞ AİLE İLE GENİŞ KİTLELERCE TANINDI

2009 -2011 yılları arasında “Geniş Aile” adlı dizide Cevahir karakterini canlandırırken Fırat Tanış, Rasim Öztekin, Azra Akın, İlker Ayrık ile beraber oynadı. Ufuk Özkan, 2011 yılında “Hayatım Dizi” Yarışma Programı, 2012 yılında “Aileler Yarışıyor” adlı yarışma programını sundu.

2012 yılında senaristi Birol Güven olan ve başrollerini Ufuk Özkan ve Ecem Özkaya Üstündağ’ın oynadığı “Zengin Kız Fakir Oğlan” adlı dizide Hüseyin Avni Danyal, Ayda Aksel ile beraber oynadı.

Ufuk Özkan, 2005 yılında Nazan Güneş Özkan ile evlendi. Eren Özkan adında bir oğlu vardır.