Ah Kalbim Tanu Kimdir? Leena Jumani Hakkında Tüm detaylar!


Güncelleme: 14 Ocak 2018 : 22:08
3

Ah Kalbim Tanu kimdir? Türkiye’de oldukça sevilerek izlenen Kanal 7’nin başarılı hint dizisi Ah Kalbim’de Tannu karakteri güzelliği ve performansı ile göz dolduruyor. Kötü bir karakter olsa da oldukça dikkat çeken bu oyuncunun kim olduğu ise merak edilen konulardan. Abhi ile evlilik dışı ilişkisi olan ve Abhi’nin parasına aşık olan Tannu kimdir? Hangi oyuncu canlandırmakta. Tannu karakterini canlandıran oyuncu Leena Jumani’dir. Peki kimdir bu Leena Jumani (Tanu)? İşte detaylar.

Ah Kalbim dizisinde oynayan Leena Jumani 16 Temmuz 1989 yılında Hindistan’ın Ahmedabd kentinde dünyaya gelmiştir. Fiziki özelliklerine baktığımızda 160 cm boyunda olan güzel oyuncu 52 kg ağırlığında be kahverengi gözlere sahiptir. Siyah saçları olan Leena Jumani şuan için bekardır. İş adamı Rahul Sachdeva ile nişanlıdır. İslam dinine mensup olan Leena Jumani yengeç burcundadır. Dans etmeyi ve gezmeyi sevmektedir. İlk defa Himmatwala isimli filmde 2013 yılında oynamıştır. Bu ilk filmi olmuştur ilk dizisini ise 2009 yılında Koi Aane Ko Hai isimli dizide yapmıştır.

[kirmizitext]AH KALBİM İLE İLGİLİ BÖLÜM ÖZETLERİ VE TÜM HABERLER <<<Tıkla[/kirmizitext]

Alkol ve sigara kullanmayan Leena Jumani, marka giymeyi sevmektedir ve daha çok Mango ve Zara markalarını sevmektedir. Oyuncu ve model olarak kariyerine devam eden Leena Jumani en çok Salman Khan, Ajay Devgan ve Aamir Khan isimli oyuncuları sevmektedir. Güzel oyuncunun rol aldığı belli başlı projeler şunlardır; 

2009 yılında Koi Aane Ko Hai dizisinde rol almıştır, 2009–2010 yılları arasında yayınlanan Bandini dizisinde rol almıştır, 2009 yılında Bayttaab Dil Kee Tamanna Hai dizisinde rol almıştır, 2010 yılında Shubh Vivah dizisinde rol almıştır, 2010 yılında Tujh Sang Preet Lagai Sajna dizisinde rol almıştır, 2010 yılında Aahat dizisinde rol almıştır, 2010 yılında Tere Liye dizisinde rol almıştır, 2010–2011 yılları arasında yayınlanan Ganga Kii Dheej dizisinde Paakhi rolünde yer almıştır, 2011 yılında Ek Nayi Chhoti Si Zindagi dizisinde rol almıştır, 2012 yılında Adaalat dizisinde rol almıştır.

Ah Kalbim Tanu kimdir? Karakteri Canlandıran Leena Jumani Gerçek Hayattan Görüntüler İZLE

3 YORUMLAR

Comments are closed.