Ah Kalbim 98. 99. Bölüm Özeti (25-26 Ocak 2018 Perşembe-Cuma)


Güncelleme: 14 Ocak 2018 : 15:21
0

Ah Kalbim 98. 99. Bölüm Özeti ;Purab Bulbul’u görmüştür ve olanlara bir anlam veremez. Bülbül’den bir açıklama ister. Bulbul Purab’a Pragya’nın planının ne olduğunu açıklar. Aslında bu plandan Purab’a bilgi vereceğini ancak buna Pragaya’nın izin vermediğini söyler. Çünkü Purab Abhi’ye çok yakın olduğu için tüm plan tehlikeye girebilirdi der. Purab Pragya’dan özür diler ve ekibinin bir parçası olmak isteyeceğini söyler. Abhi ise aynı otelin restoranında Purab’ı beklemektedir. Bulbul ve Pragya restorana girdiklerinde Abhi’yi görürler. Çok korkarlar, tüm plan alt üst olacak diye endişe ederler. Pragya hemen yüzünü kapatır, Bulbul zaten tanınmaz halde bir amca gibidir. Çaktırmadan Abhi ve Purab’ın karşı masalarına otururlar. Bulbul, Purab’tan Abhi’yi restorandan çıkarmasını ister ve kaş göz hareketleri yaparak bu anlatmaya çalışır. Böylece planları daha rahat bir şekilde işleyecektir. böylece planlarını yapabiliyorlar. Pragya’nın planı işe yarayacak mı ve Alia’yı kıskıvrak yakalanacak mı?

Alia, Cd’yi para karşılığı değiş tokuş edeceği otele ulaşır. Purab da Abhi’yi otele getirir ve böylece ikiside Alia’yı anlaşma yaparken görebilir ve Alia kıskıvrak yakalanır. Bülbül, bir müzik yapımcısı olma rolünü oynar ve kendisine bir çek verip CD almaya çalışarak Alia’ya aptallık eder. Purab, diğer taraftan, Abhi’nin dikkatini Alia’ya doğru çekmeye çalışıyor. Alia o anda Abhi’yi fark eder ve kendini göstermemek için eğilir. Ancak Alia korkmuştur, yakalanmaktan korkar ve orada bulunan gençleri birbirleriyle kavga ettirecek bir plan yapar. onlar kavga edip Abhinin dikkatini dağıtırken Alia da çeki alır cd yi verir ve oradan kaçar.  Pragya ve diğerleri şaşkındır. Plan işe yaramamıştır. Ancak Pragya cd yi aldık ve aslında planımız devam etmektedir der. Alia’yı ifşa etme planı devam etmektedir. Alia Cd’nin piyasaya sürülmesi için Ronnie’ye emir verir. Bu şekilde Abhi şarkısının çalındığını anlayacaktır. Ertesi sabah Purab Abhi’yi arar ve kötü haberi verir. Abhi ilk önce Pragya yaptı der ancak Pragya’nın bundan zararlı çıkacağı için bu düşünceden vazgeçer. Pragya’ya söyler. Pragya bu CD’den alia ve abhinin haberi olduğunu söyler. Abhi yapmadıysa kim yaptı diyerek Abhi’den Alia’dan şüphelenmesini ister. Abhi hemen aşağı iner ve Aliayı çağırır ona çok kızar ve bir açıklama ister. Alia tabi inkar eder. Pragya sonunda bunu kimin yaptığını öğrenecem ve çok kötü cezalandıracam der.

387-Abhi müziğinin internete yüklendiğini öğrenmiştir. Abhi öfkeli ve aile üyelerine CD’yi sorar. Pragya daha sonra konuşur ve müziğin sızdırıldığının şiddetli bir cezayı gerektirdiğini söyler. Pragya daha sonra Alia’ya işaret ederek CD’yi görmeyi talep ediyor. Alia CD’yi aramak için ofiste ve evde dolaşır. Bu arada Abhi kimsenin evden çıkmaamsını ve telefonla görüşmemesini ister. Dadı tüm telefonları toplatır. Abhi’ve Pragya’da Alia ile birlikte CD’yi aralar ancak Cd yoktur. Abhi kızmaya başlar. Alia’dan hemen CD’yi bulmasını ister. Bu işin sadece para olmadığını Pragya’nın dediğinin askine bunu senin yapmadığını biliyorum ve bunu kanıtlama lazım der. Pragya, daha sonra Alia’nın CD’yi satması ve kaybetmiş gibi yapmış olması gerektiğini söyler. Abhi Praga kızar ve tüm aramaalr bitmeden aliayı suçlayamazsın der. Alia da heralde telaşla çantamda kaldı der ve eve giderler. o sırada evdekiler Tanudan şüphelenir. Tanunun sürekli alia ile beraber olduğunu ve cd yi görmüş olabileceklerini söyler. Tanu bunu reddeder. Acnak Tanunu çantasında bir gözükmektedir. Evdekielr o cd yi sorarlar. Ronie hemen oynatayım ve gerçekler ortaya çıksın der. Bilgisayara takarlar ama saçma sapan bir şarkı olduğunu fark ederler. Pragy, abhi ve alia eve gelmiştir. Odayı aramaya çıkarlar. Pragyanın amacı abhinin çeki bulmasını sağlamaktır ve Abhi çeki yatağın altında bulur.

Abhi çek’i bulmuştur ve Alia hakkında şüpheleri artar. Alia’ya tokat atıp ona müzik CD’sinin nerede olduğunu sorar ve kendisinden CD’nin nerede olduğunu söylemesini ister. Alia yalan uydurmakta ve insanların CD’yi kabine koyduğunu görmesini ve CD’yi çalmadığının kanıtı olduğunu iddia eder. Bunu duyan Pragya, ofisin tüm kamera görüntülerini almaya ve Abhi’ye göstermeye ve Alia’nın suçlu olduğunu kanıtlamaya karar verir.


Alia’nın kendisini aldattığını öğrenen Abhi üzülür ve evi terk eder. Pragya Purab’ı arar ve ondan Abhi’nin nerede olduğu ve iyi olup olmadığını öğrenmesini ister. Daha sonra Pragya, Tannu’nun sesini duyar ve onu karnını tutar bir eşkilde yerde bulur. Tannu yere yığılmıştır. Ve hemen acil olarak hastaneye kaldırılır. Dadi, Abhi’yi Tannu hakkında bilgilendirir. Abhi, Tannu’yu görmek içn hastaneye gelir ve resepsiyonist, soyadı belirtilmediği için Tannu’nun nerede olduğunu bilmediğini söyler. Abhi daha sonra Tannu’yu hastanenin her yerinde aramaya başlar. Bu arada Tannu’nun bir kaza geçirdiğini keşfeden Nikhil, hastaneye ulaşır ve Tannu’yu aramaya başlar. Abhi ve Nikhil birbirlerine rastlarlar. Abhi, kendini gizlemek için ameliyat maskesi takan Nikhil’i tanımaz.

Abhi, Tannu ile görüşür ve bir kazada Pragya ve Bulbul’ün nasıl bir araya geldiğini sorgular. Ona zarar veren Pragya’nın olup olmadığı ssöyler. Öte yandan Ronnie, Tannu’yu bir bıçakla tehdit ederek, Pragya’nın adını almaması için onu korkutur. Tannu Pragya’yı suçlamaz, onun yerine hastaneye getirdiği için teşekkür eder. Abhi ve Pragya, Tannu’nun koğuşundan çıkar ve Abhi Pragya ve Bulbul’u nasıl bir araya geldikleri konusunda sorgular. bulbul Purab için buraya geldiği söyler. Tabi abhi inanmak istemez ve Purab neden hastanede değil der. Bulbul ise buradaydı bende bilmiyorum der. O anda Purab yandaki odadan çıkar ve kolu sarılıdır. Abhi’yi ikna etmeye çalışırlar ve Abhi sonunda inanır. O arada Nikhil Tannu ile görüşme fırsatı kollamaktadır. Onlar dışarda konuşurken Nikhil Tanu’nun odasına girer. Tanu ile konuşur ona ve bebeğine ihtiyacı olduğunu söyler. Tanu ise gitmesi gerektiğini burada olmamasını ister. Nikhil umrumda değil der. Bir süre daha konuşurlar. Sarla ise durumu kötüye gitmektedir. Pragya’nın durumu konusunda çok kötü olmuştur. Durumu giderek kötüye gitmektedir. Hayaller görmektedir.

Abhi doktorlardan bilgi almış ve Tanu’yu kontrol etmek için odaya gitmektedirler. Nikhil ve Tanu ise hala konuşmaktadırlar. Abhi, pragya ve doktorlar bir anda odaya girerler. Tanu kapıya doğru bakmatadır. Nikhil de yanındadır. Yakalanacaklardır. Abhi içeri girmiştir. Tanu kafasını Nikhil’e çevirdiğinde onun yanında olmadığını görür. Nikhil heme arka tarafındaki soyunma kabinine girmiştir. Tanu’nun hal ve tavırları korktuğunu göstermektedri. Abhi sorar. Tanu burada rahat değilim gitmek isiyorum der. Pragya da Tanu’nun hareketlerinden şüphelenir. Bulbul perde arkasındaki ayakkabuıları görür. Pragyaya söyler ve Tanu’nun sevgilsinin orada olduğunu anlarlar. Tek seçenek onu yakalamaktadır. Bulbul onu yakalamak için çok sıcak bunaldım pencere açayım der. Tam perdeyi açacakken içeri yeni hastalar gelir veNikhil’in olduğu kabine girerler.

Nikhil ise o sırada hemen üzerine doktor elbisesi giyer ve sanki doktormuş gibi hareket eder. PRagya ve Bulbul ise hala onu görmemişlerdir. Nikhil çaktırmadan perdeyi aralar ve Tanu’yu kontrole gelen doktorların arasına karışır ve oradan uzaklaşır. Pragya ve Tanu onu kaçırırlar. Abhi ve Tanu hastane bahçesinde yürürlerken Nikhil Abhi’ye çarpar. Tam ne oluya vs derken Abhi Nikhil’i tanır. Sarılırlar, merhabalaşırlar. nikhil laf sokar gibi konuşur biraz ortam gerilir. Karına dikkat etmelisin der, o hamile der, onun yanında dur der vs. Abhi biraz kızar ortam gerilir. Pragya eve giderken kendisine kızar, Nikhil için onu bir kere görseydim bir daha unutmazdım der.