Ah Kalbim 78.-79. Bölüm Özeti (5-6 Ocak Cuma-Cumartesi)


Güncelleme: 5 Ocak 2018 : 00:01
0

Ah Kalbim 5 Ocak Cuma 78. Bölüm özetini bu yazımız altında okuyabilir yorumlarınızı bizlerle paylaşabilirsiniz. Bakalım Pragya ve Abhi’yi ne tür gelişmeler bekliyor. Bu yazımızda  305-306-307 ve 308. Bölümlerin özetlerini  bulacaksınız. 6 Ocak Cumartesi 79. bölüm özeti de yazımızın devamına eklenecektir. Özetlerimizin kopyalanarak farklı platformlarda paylaşılması kesinlikle yasaktır, aksi halde kopya içerik paylaşanlar için hukuki süreç başlatılacaktır.

305- Evde bir curcuna vardır. Bir parti hazırlığı tüm hızıyla devam ederken Purab ve Bulbul oraya gelirler. Hazırlıklara bir anlam veremezler. Büyükanneyi görürler ve hazırlıkların nedenini sorarlar. Onlarda önce söylemek istemez ancak daha sonra ima ederek Purab ve Bulbul’un anlamasını sağlarlar. Ancak pekte mutlu olmamış gibilerdir. Aslında Abhi ve Pragya’ya kızmışlardır. Bu güzel haberi nasıl onlardan saklamışlardır. Bulbul Pragya’nın yanına gider ve ona kızar Purab ise Abhi’yi arar ve heme aşağı gelmesini ister. Aşağıda Abhi ile Purab konuşur ve Purab ona kızar. Bulbul ise Ablasına kıazmaya devam etmektedir. Neden böyle bir haberi ondan sakladığını sorar. Pragya köşeye sıkışmıştır. Tam Bulbul’e her şeyi anlatacakken büyükanne Pragya’nın sıkıştığını anlar ve ona başka bir iş vererek onu oradan uzaklaştırır.


AH KALBİM BÖLÜM ÖZETLERİ<<< Tıkla


306-Abhi üstüne parti elbiseleri giymiştir. o anda Pragya’da odaya girer ve Abhi’yi o şekilde görünce şaşırır. Her şeyi babaanneyi anlatıp partiyi iptal etmek isteyen Pragya, Abhi bu tavrına bir anlam veremez. Biraz da kızar Abhi’ye. Abhi Pragya’dan da üstünü değiştirmesini ister. Prag önce kabul etmez. Daha sonra Abhi’nin zorlamaları ile kabul eder. Diğer taraftan Abhi “eğer bu kıyafetleri giymessem babaannem…..” der ve susar. Pragya ısrar eder ne oldu der. Abhi söylemez. Prag’dan üstünü değiştirmesini söyler. Prag olacakları merak eder ve üstünü değiştirmeyi kabul eder.

Diğer bir sahnede Purab, Bulbul’e bir sürpriz yapmaktadır. Gözleri bağlı bir şekilde yeni açtıkları ofisin önüne Bulbul’ü getirir. Bulbul gözleri açıldığında çok şaşırır ve sevinir. Ofisi gezen bulbul bazı eşyaların yerlerini değiştirmek ister. Purab ise seni çalışmak için yanıma aldım der, rahatını düşünme der. Kısa bir ufak tatlı bir atışma yaşanır. Daha sonra Purab’ın eski dostu Nikhil gelir. Kısa bir hasret giderdikten sonra akşam görüşmek için sözleşirler ve ayrılırlar.


Ah Kalbim Nikhil Kimdir? Gerçek Adı-Oynadığı Diziler<<<tıkla


Aşağıda babaanne büyük bir sevinç içindedir. Herkes ona kendisini fazla yormamasını söyler. O ise mutluluktan yer içer ve dans eder. O anda Prag ne Abhi aşağıya inerler. Babaanneye her şeyi anlatmak isterler ancak büyükanne yine laflarını keser ve Pragya’ya sürpriz yaparak dans etmeye başlar. Ancak bir anda fenalaşır. Daha sonra büyükannenin hasta olduğu ve raporların henüz gelmediği Prag ve Abhi’ye söylenir. Abhi ise partiyi iptal eder. Prag ise her şeyi büyükanneye söylemenin onu daha kötü yapacağını düşünür. Abhi büyükanne iyileşene kadar partiyi iptal etiğini söyler. büyük anne üzülür ancak abhi evde başkalarınında bebeği olacak der ve asıl onların partisinin yapılması gerektiğini söyler. Bu şekilde olay tatlıya bağlanır.

Tanu ise partiye katılmak için aşağı iner ve partinin büyükannenin dans ederken fenalaştığı için iptal edildiğini öğrenir.Yukarda Pragya ve Abhi kendi aralarında konuşmaktadır. Abhi üzgündür. Artık yalanlarla yaşamaktan sıkılmıştır. Pragyaya bunları söyler. O anda Pragya’ya “ne seni bırakırım ne de kızımı” der. Azından kaçırmıştır. Pragya bu sözleri duyunca şok olur.

307-prag ve abhi kendi aralarında konuşmaya devam ederken duygusal anlar yaşanır. O anda Tanu yukarı çıkarken onları görür. Prag ve Abhi’nin yakınlaştıklarını gören Tanu çok kızar. Pragyaya bağırmaya başlar. Babaanne ile konuşmasını ister. Tannu ruh halini bozarak Pragya’ya hakaret etmeye başlar. Pragya’ya gerçeği Dadi’ye anlatmasını ve evden çıkmasını ister. Prag babaannenin hasta olduğunu şuan ona gerçekleri anlatmanın doğru olmayacağını söyler. Tanu ise babaannenin hep hasta olduğunu söyler. Bunu duyan Abhi çok kızar ve hemen Tanu’yu elinden tuttu ve bir odaya götürdü. Orada ona hakaret eder ve Pragya’ya benzetmesini ister. Abhi Tannu’ya ‘bencil bir kadın’ der.

Ertesi gün Bulbul, Abhi’nin evini ziyaret ederek Abhi ve Pragya’ya bir sürpriz yapmayı planlamaktadır. Oyuncaklar almıştır ve pragya ve abhinin odasına gider. Pragyanın kanepede yattığını görür abhininde yatakta. Heralde akşam bebeğin adı üzerine konuştular ve kavga ettiler diye düşnür. Ve ardından sessizce pragyanın yanına, sağına ve soluna aldığı oyuncakları yerleştirir. Oyuncak bebek, ayıcık ve diğer oyuncakları. O anda Abhi uyanır ve bulbulu görür. Hemen ardından Prag uyanır. Bulbul tum bunları Abhinin aldığını söyler. Abhi utanır ve hemen oradan uzaklaşır. Abhi babaannesinin yanına gider. Orada bulbul hakkında muhabbet açılır. Bulbul’ün istediğini yapabilecek bir karakteri olduğunu ve eniştemi odadan çıkartıp ablamla yanlız kalabileceğim dediği duyar. Abhi o anda bulbulun tüm bu oyunları masuz yaptığını anlar. O sırada Prag ve Bulbul odaa konuşmaktalardır. Bulbul Pragya’dan ayrıntıları anlatmasını ister. Prag ise anlatmak siteemz ve bir bahaen bulup banyo yapmak için gider. bulbul ise Prag’ın odasında prag’ın şalını kafasına koyar ve kendi kendine abhi ile prag arasında geçen romantik anları taklit etmektedir. Tam o sırada Tanu içeri girer ve Bulbulu Prag zanneder ve arkasından ona seslenir. Abhi’ye söz verdiğini ve her şeyi Pragya’nın anlatması gerektiğini söyler. Bulbul ise arkasını döner ve Tanuya Pragya’nın anlatması gereklen nedir diye sorar. Pragya o anda banyoda çıkar ve bülbül ile tanuyu konuşurlarken görür. Her şey ortaya çıakcaktır, Bulbul her şeyi öğrenecek gibidir.

308- Daha sonra Bulbul ve Tanu Pragyanın odasında konuşmaya devam ederler. Tanu gidecektir ancak bulbul buna izin vermez. Ona sorular sormaya başlar. Tannu’dan sakladığı gerçeği söylemesini ister. Ancak Pragya, durumu idare eder ve kızkardeşini Tanu’nun aslında birisini sevdiğini ancak Abhi’nin onunla görüşmesini kabul etmediğini çünkü o erkeğin ufak olduğunu vs şeyler söyler ve Bulbul ikna olur. Bulbul dışarı çıkar ve Abhi ile karşılaşır. Abhiye tüm sırrı bildiğini söyler tabi bizim abhi korkar. Bulbulün hamilelik olayını öğrendiğini zanneder. Bülbül ise Tanunun erkek arkadaşı olduğunu abhiye söyler. Bu sırrı saklayacağını söyler. Ancak bu seferde bizim “saf” aşık Abhi buna inanır. Bulbul bu haberi Tanu ve Pragya’nın ona verdiğini söyler. Abhi daha sonra Pragya ve Tanu’nun yanına, odaya aceleyle girer ve onların neden böyle bir sırrı ondan sakladığını söyler. Tanuya kızar ve pragyaya da kızarç Pragya ise bu haberi eğer bulbulden aldıysa bunun yalan olduğunu çünkü bu haberi bulbule kendisinin uydurduğunu söyler.  Abhi, Pragya ve Tannu arasında komik bir sahne gerçekleşir. Daha sonra Robin Pragya’yı ziyaret ederek annesinin eve geldiğini ve onunla görüşmek istediğini söyler. Annesi, büyük annesi ve dadısı gelmiştir. Pragyayı bebek için tebrik ederler.

Diğer taraftan Bulbul ve Purab’ın evlenmesi için hazırlıkların başlaması için evde ortak bir karar alınmıştır. Alia ise Bulbul iyileşmeden Purab ile görüşüp onun aklını karıştırma peşindedir. Bakalım Alia planlarını uygulamaya geçirecek mi?

309-310-311-312- Purab Abhi’nin evine gelir ve herkesi düğününden bahsederken bulur. Sonrasında Alia; Purab ve Bulbul ile karşılaşır ve niçin düğün tarihini bildirmediğini Purab’a sorar. Purab, Alia’ya, buraya gelene kadar bunu bilmediğini söyler. Ancak Alia şok olmuştur ve çok öfkelidir. Sesini yükselterek ona bağırır. Ancak etrafındaki insanlar olduğunu fark ettiğinde sakinleşir. 310-Alia, Tannu ile karşılaşır ve Tannu, evde neler olup bittiğini kendisine haber vermeden hemen önce, Alia’nın kendisi konuşur ve Tannu’nun hamileliği de dahil olmak üzere her şeyi söyler. Tannu şoka girer ve Alia’ya hamile olmadığını, aksine hamile Pragya’yı yalan söyler. Aynı zamanda Pragya, ikisi ile karşılaşır ve Alia’nın şüphelerini temizler. Daha sonra, Alia, Purab ve Bulbul’un alışverişini yağmalamaya karar verir ve alışveriş merkezinin yakınında bir yerde soteye yatar. Fakat Abhi’yi onlarla birlikte görünce fikrini değiştirir.

311-Evde ise Parti için süslemeler Abhi’nin evinde başlamıştır. Dadi ve Indu, boşta oturarak duran Tannu’yu bulup evin dekorasyonunda insanlara yardım etmesini isterler. Tembel Tannu bir şekilde yardım etmeye karar verir. Pragya, Tannu için endişelenmektedir, ama çaresizdir. Tam o sırada çiçek sepetini alırken, Mitali’ye rastlar; Mitali ile çarpışan Tanu’nun elindeki çiçek dolu tepsi yere düşer. Bunu gören Dadi ona kızar. O sırada Abhi hazırlıkların olduğu yere gelir. Pragya Abhi’ye Tanu için bir şey yapmasını söyler. Abhi ise herkesi toparlar ve bu kına gecesi partisi hazırlıklarında hiç bir bayanın çalışmayacağını söyler. Tüm bayanlar buna sevinir ve bu şekilde de Tanu’nun çalışması engellenmiş oldu. Tüm bayanlar dinlenirken Pragya ve Tanu yan yanadır. O sırada büyükanne gelir ve pragyanın kötü halinden dolayı ona ne olduğunu sorar. Prag ise başının ağrıdığını söyler. Büyükanne hemen Tanu’dan Pragya’ya masaj yapmasını ister. Sonrasında Prag ve Abhinin eğlenceli halleri Tanu’yu kızdırır ve Alia’nın yanına gider. Alia’ya bir şeyler yapmasını ister. Alia ise Tanuya laf sokar. Bende senin gibi fedakarlık yapıyorum hiç bir şey yapmadan bekliyorum der. diğer sahnede bir adam Tanu ile görüşmek ister. Bu adam kimdir, Tanu ile geçmişinde ne vardır?

312-Bulbul Purab’ı arar ve işini tamamladıktan sonra kendisiyle buluşmasını ister. Bulbul Purab ile konuşurken annesi ise odanın kapısında onu dinlemektedir. Bulbul’un ısrarcı tavırlarına şahit olur ve Bulbul’u uyarır. böyle yapmaması gerektiğini ve eşlerin birbirleri üzerinde eşit haklara sahip olduğunu söyler. Diğer taraftan sürekli bulbulün purabdan bir şeyler istediğini ancak purabın bir şey istemediğini söyler. Bu şekilde yaparak purabın “acaba yanlış kişiyle mi evlendim” demesine sebep olabilirsin der. bulbul hatasını anlar ve hemen purabı arayıp işlerini bitidikten sonra gelmesini söyler. onu beklediğini söyler. Purab şaşırır. Öte yandan, bilinmeyen bir kişi Abhi’nin evini ziyaret edip, bir video çekiminde yardımına ihtiyacı olduğunu söyler. Abhi’nin ailesi, Abhi bugün ailesinden bir video çekemiyeceğini ve bugün evde kutlama yapıldığını söyler. Adam, çekimin yetim çocuklar için olduğunu söyleyerek onları ikna eder. Abhi, isteği kibarca kabul eder. Tüm aile açılışa gidince aynı kişi daha sonra Tannu’nun odasına girer ve ona olan sevgisini ilan etmeye başlar. Hatta bebeğin kendisinden olduğunu söylemese de Tanu ile beraber geçirdikleri bir geceye atıf yapar. Evet anladığımız kadarı ilşe Tanu ile Nikhil bir gece beraber olmuşlardır. Ve bu birliktelikten Tanu hamile kalmıştır. Bebek Abhi’den değil Nikhildendir. Siz bu kou hakkında ne düşünüyorsunuz. Sizce gerçekten Nikhil ve Tanu beraber oldular ve bebek Nikhilden mi? Diğer taraftan Prag Tanu’yu merak etmiş ve eve erken gelmiştir. Prag Tanu ve Nikhil’i görecek ve konuştuklarına şahit olacak mı?


Ah Kalbim Nikhil Kimdir? Gerçek Adı-Oynadığı Diziler<<<tıkla