Ah Kalbim 70. Bölüm Özeti 28 Aralık 2017 Perşembe


Güncelleme: 6 Aralık 2017 : 22:56
0

Gündüz kuşağının sevilen dizisi Ah Kalbim 70. bölüm özeti ve tüyolarını sizler için derledik. Ülkemiz de kısa zaman da en sevilen diziler arasında yer alan Ah Kalbim dizisi ile ilgili tüm gelişmeler sitemizden takip edebilirsiniz. Ah Kalbim 70. Bölüm Özeti 28 Aralık 2017 Perşembe

Tannu, Abhi’yi kurtardı. Bu arada Alia, Pragya’nın evine gider ve kendisinin, sorgulanamaz bir durumda olan Abhi’ye ne söylediğini sorar. Pragya, Alia ile birlikte Abhi’nin evine gider ve Alia, Abhi’ye Pragya’nın onunla konuşmak için geldiğini söyler. Abhi sinirlenir ve Pragya’yı aramaya başlar, ancak onu bulamaz. Kapının ardında saklanan Pragya, Abhi’yi Alia’ya Pragya’yı kendisinden önce suçlamaması için söylediklerini duyar, çünkü yüzünü görmek istemiyordur.

Abhi Pragya’yı götürür ve büyükannesinin Pragya’yı nasıl geri almasını istediğini hatırlıyor. Abhi, Pragya’ya oyuna devam etmesini ve gerçeği büyükannesinin yanında söylememesini söyler. Daha sonra Alia Bulbul’le görüşür ve ona onun için dua ettiğini söyler. Pragya ve Abhi daha sonra Abhi’nin evine giderler; burada Abhi, Pragya’ya, büyükannesine aralarında her şeyin gayet iyi olduğunu söylemesini istiyor. Ah Kalbim 70. Bölüm Özeti 

Abhi, Pragya’ya kendisine çok yakın olacağını ve kendisine karşı duygularını saklayacağını ve daha sonra onu terk ettiğini söyler. Abhi Pragya’ya kendisine yalan söylediğini söyler ve söylediklerinin hepsi yalandır  Daha sonra Abhi’nin büyükannesi Pragya’ya ölmeden önce onunla ve Abhi’nin çocuğuyla oynamak istediğini söyler. Pragya’dan en kısa zamanda torun vermesini istiyor. Pragya, büyükannesinin söylediğine şaşırır. Pragya, Abhi’nin ailesine, Abhi’nin büyükannesinin kendisine talepte bulunduğu çocuğun sadece Tannu tarafından karşılanabileceğini söyleyebileceğini düşünüyor. Daha sonra üç gün içinde Tannu’yu eve götürmek için bir plan hazırlıyor.


AH KALBİM DİZİSİ ÖZETLERİ<<<tıkla


Daha sonra Pragya eve geldiğinde, herkes oturarak Aakaş’ı bekliyor görür. Aynı zamanda Aakash eve sarhoş bir halde gelir ve herkes şaşkına döner. Aakash’ın annesi onu tokatlar ve ona alkol içme sebebini sorar. Aakash, Rachna’yı unutmak için sarhoş olduğunu söyler. O ve Rachna arasında hiçbir şey olmadığını da sözlerine ekler. Ah Kalbim 70. Bölüm Özeti 28 Aralık 2017 Perşembe Siz de sevilen dizi Ah Kalbim dizisi hakkındaki görüşlerinizi yorumlarınızla bize ulaştırabilirsiniz.

AH KALBİM 70. BÖLÜM FARGMANI