Ah Kalbim 7 Aralık Perşembe 49. Bölüm Özet ve Fragmanı-Tanu Bulbul’ü Öldürmek İster!


Güncelleme: 5 Aralık 2017 : 23:06
0

Ah Kalbim 7 Aralık Perşembe 49. Bölüm Özetinde Tanu Bulbul’u öldürmek ister. Bunu ilginç bir şekilde Alia engeller. Sonra nemi olur. İşte detaylar. Özetlerimizi izinsiz kopyalayıp farklı platformlarda paylaşanlar için her türlü hukuki işlem başlatılacaktır. (Orijinal; 189-190-191-192)

189-Tanu, düşmanı Bulbul’un hayatını yok etmek için hazırladığı kötü bir planı vardır. Alia ve Tanu birlikte Bulbul’un evini ziyaret ederler ve Bulbul, onları özel olarak karşılarken, Tanu Bulbul’un aile üyeleri ile zor bir vakit geçirir. Bülbül, Alia’nın yeni bir yönünü gördüğü için şok yaşar ancak onun değişimini görmekten mutluluk duyar. Bülbül ve Purab daha sonra bir randevu için bir restorana giderek birlikte vakit geçirirler. Alia ve Tanu da restorana giderler ve ikisini görürler, Alia kendini kötü hisseder. Tanu daha sonra planı sadık kalarak onu işleme koyar. Bulbul’un restorandan ayrıldığı anda kendisine doğru cesurca gelen bir araba vardır. Ancak, arabanın Bulbul’e çarpmasından hemen önce Alia bunu fark eder.

190-Bülbül bir kaza geçirmek üzereyken, Alia onu yoldan iterek kurtarır. Purab olanları gördüğünde hemen Bulbul’un durumu hakkında bilgi almaya başlar. Alia Bulbul’u kurtarırken kendine zarar verdiğini düşünür. Tanu, Öte yandan, Alia’nın planını berbat ettiğini izlerken öfkelenir. Daha sonra Alia, Tanu’ya tokat atmaya başlar ve ondan artık acımasız planlarını denemeyi durdurmasını ister. Bu arada Pragya, Abhi’ye göre Pragiya’nın kabiliyete sahip olmadığı bir meydan okumaya ve Abhi ile romantik bir an yaşamak için hazırlanır. Daha sonra, yılbaşı partisi Abhi’nin evinde başlar ve Sarla Bulbul ile beraber eve gelir ve Dadi’nin sağlığı hakkında bilgi ister. Bu arada, Abhi ve Pragya bir kez daha çocukça kavga etmeye başlar, ancak bu sefer kavga samimi bir şekilde sona erer.

191-Bülbül ile Purab birbirlerini bulur ve romantik bir anı paylaşırlar. Tam o sırada, Alia ve Tanu onların birbirlerine sarıldığını fark ederler, ancak Tanu bu duruma çok şaşırırken  Alia herhangi bir duygu göstermeden yürüyüp gider. Bu arada Abhi, Dadi’ya Pragya’dan daha cazip kızların olduğunu ispatlamaya çalışır. Arkadan baktığında cazip bulduğu bir kıza yaklaşır. Ancak şaşkınlık içinde kızın Pragya olduğunu fark eder ve daha sonra kendisine göre daha güzel bir kız göstermeye karar verir. Tam o sırada, Meetu girer. Meetu, Abhi’yi uzun zamandır kovalayan genç, kabarık, muhteşem bir kızdır. Abhi onunla ilgilenmeye başlar ve Pragya’yı kıskandırmaya çalışır.


AH KALBİM BÖLÜM ÖZETLERİ-FULL <<<Tıkla


Yeni Yıl partisi tam hızla devam ederken, Meetu Abhi’yi kovalamaya ve arıza çıkarmaya devam eder. Abhi, Meetu’dan kaçınmaya çalışır ve Pragya’ya doğru ilerler ancak Pragya, kocasının sıkıntılarının ve bunun onu kızdırdığının farkındadır. Meetu’nun Abhi ile birlikte olmasını teşvik eder. Daha sonra Suresh partiye varır ve Pragya’ya yeni bir yıl diler. Bir süre sonra Abhi, Pragya’ya duyduğu sevgiyi kamuya açıkladığında herkesi şaşırır. Ayrıca Bulbul’un Purab’la evliliğini tüm konukların önünde duyurmaya devam eder. Bu duyuruyu dinleyen Alia duygusallaşırken Suresh tamamen şaşkın içindedir.