Ah Kalbim 50. Bölüm Özeti-8 Aralık Cuma-Abhi Pragya’yı Savunur!


Güncelleme: 5 Aralık 2017 : 23:08
0

Ah Kalbim 8 Aralık Cuma 50. Bölüm Özetinde Pragya, Abhi, Bulbul ve Purab alışveriş merkezine gider. Ve orada komik olaylarla beraber gerilim dolu anlarda yaşanır. İşte detaylar. Ah Kalbim 50. Bölüm Özeti 8 Aralık Cuma-Abhi Pragya’yı Savunur!-Özetlerimizi izinsiz paylaşanlar hakkında her türlü yasal işlem başlatılacaktır.

193-Suresh, Bulbul’un Purab’la olan evliliğini öğrendikten sonra acı çekmektedir ancak duygularını kontrol etmeye çalışmaktadır. Ancak Tanu, Suresh’in kızkardeşiyle olan duygusal konuşmasını duyunca bunu fark eder. Tanu bu durumdan yararlanmaya karar verir ve Suresh’i birkaç bardak şarap tüketmek zorunda bırakır. Şarap etkisini göstermeye başlayınca Suresh kontrolünü kaybeder. Suresh, herkesin önünde Bülbül’e olan sevgisini açıklar ve Bulbul’den Purab yerine onunla evlenmesini ister. Purab’a kıyasla onun için daha iyi olduğunu iddia eder. Bülbül kendisini Suresh’den kurtarmaya çalışır. Aynı zamanda Pragya da kız kardeşine yardım etmeye çalışmaktadır fakat boşu çabalardır.

194-Suresh Bulbul’e olan sevgisini sarhoş halde ifade etmeye çalışır ancak Pragya müdahale eder ve Bulbul’un Purab’ı sevdiğini açıklar. Suresh, sesini yükselten Pragya’ya inanmaz. Pragya sakinleşir ve Bulbul’un durumunu Suresh’e kibarca anlatır ve Suresh’e umutsuzca aşık olduğu zaman yüzleşmek zorunda kaldığı kendi durumunu anlatır ve onun için özel bir his olmadığını söyler. Aniden içeceğin etkisi altında Suresh dengesini kaybeder ve baygın düşer. Daha sonra, Abhi Pragya’ya meydan okumasını hatırlatır ve ona teklif etmesini sunar.

Bir miktar cesaret topladıktan sonra, Pragya onu şiddetle romantik bir biçimde Abhi’yi etkiler. Abhi’nin kendisini bir dakikalığına romantik anların içinde bulur, ancak çok yakında duyularına geri döner. Pragya daha sonra, meydan okumaktan kazandığı hediye için Abhi’den istekte bulunur, ancak Abhi onu başka bir takma adla çağırır ve ona çocukluk fotoğraflarından birini gösterir. Daha sonra Purab, Bulbul için bir sürpriz yapmaya karar verir ve Abhi ile Pragya’dan bunun bir parçası olmalarını ister.

195-Hem Abhi hem de Pragya Bulbul ve Purab ile birlikte bir showroomu ziyaret ederler. Abhi ve Pragya’nın sürekli kavga ettiklerini gören Purab ve Bulbul, bu sorunu için bir plan hazırlarlar. Fakat bilmeyerek, aynı soyunma odasına girerler. Tanu planlarını duyar ve planı bozmaya karar verir. Bu arada Bulbul, Abhi ve Pragya’yı aynı deneme odasına götürmeyi başarır ve başlangıçta ikisi deneme odasında birbirlerinin varlığından habersizdirler. Fakat bunu anladıklarında ikisi de şok olur. Bu durumu daha da kötüleştirmek için, Tanu yüzünden soyunma kabininin dışında yavaşça bir kalabalık toplanmaya başlar. Kalabalık görevliden salonunun kapısını açmasını ister ve Abhi ve Pragya’nın aynı odada görünmesini gören kalabalık yanlışlıkla onları suçlamaya başlarlar. Bununla birlikte, Pragya, Tanu ve Bulbul şaşkına döner, Abhi ise Pragya’yı savunur, ona karısm der ve ona karşı konuşmaya çalışan herkesi susturur.


AH KALBİM BÖLÜM ÖZETLERİ+FULL <<<Tıkla


196-Abhi’nin karısı için bütün kalabalığın önünde açıkça söylediği gerçeklere gururla bakan Pragya, dudaklarında kendine özgü bir gülümsemeyle geri döner. Bu arada, Abhi’nin sorumluluğunu üstlendiği Bulbul’un evliliği için Abhi’nin evinde hzırlıklar devam etmektedir. Dadi’nin kuzenleri Abhi’ye evde bulunmaları gereken “Roka” töreni hakkında bilgi verdikleri halde Abhi, daha önce kararlaştırıldığı gibi evde yer almayacağını bildirir. Pragya da dahil olmak üzere evdeki herkes planlardaki bu ani değişikliğe şaşırırken, Tanu bir şeylerin yanlış gittiğini düşünür ve mutlu olur. Bununla birlikte, Abhi’nin Pragya’yı daha da gururlandıracak ve evdeki herkesi şaşırtacak bir sürprizi vardır.